Scudo Sports

Gececiler Kulübü

Scudo
@chnkrmz adresi özelden atarım sana istersen yada tükana koy ben uğrar alırım istanbula gelince :D

@chnkrmz Shimano SH-XC51 yapısı itibariyle tamponlu, yastıklı bir sistem var içinde bir kayaya çarptığında darbeyi emebiliyor. Yani dağda bayırda, zorlu koşullarda kullancaklar için.
Diğeri Shimano SH-M163 modeli ise tüm koşullara uygun, genelde patika ve yokuş aşağı bisikletçilerinin tercih ettiği bir modelidir. Diğerine göre tamanı biraz daha yere tam masar tarzda.

Tavsiyem Shimano SH-XC51. Diğerinide kullanabilirsin ama MTB'ciler için en uygunu bu.

@BF Okuru valla istihbaratçı gibisin abi boşa demiyorum ben :D xc nin özelliği hoşuma gitti. maaşımda onu alayım ben.

@Alperen Haner nasıl evden çıkmadım? yeni girdim ben eve.:) Sabah Güzelyalı- Bostancı yaptım geldim bisikletle. Hafta sonları çok çabuk geçiyor ya :(

@BF Okuru@chnkrmz İyi geceler. :D

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
@chnkrmz maaşında benim lastiği unutmazsın dimi :D @Anonim amcamız da bizi bi börekçiye götürecek daha :D

@BF Okuru abi senden bişey koparamadık daha yazın balıkesire geleyim de bi yemeğini yiyecem seninde :D

@gamzece salladım tutmadı :D oluyo arada :D

@gamzece okadarcık mı gezdin ya :D biz arkadaşlarla gop turundan sonra oradan eminönü. oradan sahil kullanarak emirgan korosu. aynı güzergahtan da geri geldik :D

@chnkrmz her şey yavaş yavaş. Bunlar işe gitmek için hazırlıktı. Bu hafta işe sürekli bisikletle gitme niyetindeyim, bakalım.

@BF Okuru Hoş buldum :D

@BF Okuru abi zaten bi erdek yapmayı düşünüyorum gelirsin ben ısmarlarım sonra seni bırakırken sen ısmarlarsın :D bak hallettik işi gelirken yazarım sana :D

Ben tekrardan iyi geceler diliyorum herkese, uyuyorum.

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
@gamzece yok canıııım tatlı yiyelim tatlı konuşalım babında diyorum :D hem ben öğrenciyim bana bırakmazsınız heralde :D

Geri