Scudo Sports

Gececiler Kulübü

Sosisin nasıl yapıldığı ile ilgili videoyu izledikten sonra dünyaya bakış açım değişti :D Yemekten konu açılmışken akşama uzaylı misafirim var kuru fasulye pilav yiyeceğiz. Sorusu olan varsa iletirim kendisine :D

Scudo
benim sorum var. uzayda hayat var mı :D
@gamzece toplantıyı başka zaman gene yaprasın. ama bu turu bidaa anca seneye yaparsın :D

bu pazar değil de sonraki pazar

@chnkrmz uzayda hayat bitmiş. Enflasyon kriz falan derken bir de üzeine işsizlik eklenince tası tarağı alıp İstanbul'a göçmüşler. :)

@gamzece ettiler tabi. Bu arada adı Rüstemmiş. Bayağı bizden çıktı bu herifler :)

@chnkrmz Seneye artık ya. Çünkü düzenli ayda bir yaptığımız ve sürekliliğini bozmak istemediğim bir şey. O 2.5 saat ise gözümde büyümüyor değil doğrusu. Bir de dönüşü var. O kadar performansım yok.

@Ugur Basdag Bu arada uzaylıları çok uzaklarda aramamak taraftarıyım.

@gamzece bu konuda haklısın. Bugün Anadoludaki bir ilimizin bağımsız milletvekili adayı şirketi ziyarete geldi. Kendisini tanıdıktan sonra uzayda hayat olduğuna inandım.

gece olsunda bakalım kimler geliyo :D

@Ugur Basdag nörüm müdür okuldan geldim rapor yazıyom öyle :D sen nörüyon :D

@chnkrmz 60 tl cik :D tamam hotdog ısmarlamazsın bana o olur :D dönüşte de bi otobüs kapatabilirim :D

@Ugur Basdag müdür al sana konu "kadınlar ne ister?" konunun içinden çık bana o listeyi ulaştır vallaha bi kınındeyıl cekerim sana :D hacı sabah sabah kafamın etini yedi bu saate kadar uyunur mu diye (saat 7:30da diyo bunu) bağırıyo çağırıyo, kahvaltıda kuzenimin yeni bebeği olacak onu konuşurken "ayy alperen bizimde bi bebeğimiz olsa yaaa" moduna giriyo mavi ekran veriyorum :D

doluyum bugün dolu :D

@Alperen Haner o soruya verilebilecek cevap henüz icat edilmedi. Dikkat edersen icat dedim. Yeryüzündeki bütün bilimadamlarını toplayıp etraflıca irdelemek gerek. Yok abi ruhani olarak çıkamadık işin içinden. Bir de İsviçreli bilimadamları el atsın meseleye. Belki bilim açıklayabilir. :D Ahh ahh aynı dert bende de var. Ama bizimki tam tersi gecenin 3'ünde niye uyuyon diyo. Hey Allahım niye acaba? :D

@Ugur Basdag müdür sen mi buraya yollarsın ben kaçarım ben mi oraya yollarım sen kaçarsın :D bizimkileri bi bir araya getirip birbirlerini yerken tur yapalım :D @chnkrmz evlenecek yaşa geldi ona yok tur mur :D

@Alperen Haner bence bir araya hiç getirmeyelim. İttifak kurup bisikletleri başımıza geçirme olsaılığı %1262728. Kadın dayanışması denilen birşey var unutma :D

Geri