Scudo Sports

Gececiler Kulübü

@Alperen Haner yok ya İstanbul'da olup da yaşamayan var mı ki? :D Adı üstünde Gebze-Harem minibüsleri işte :D Bu arada, Fikirtepe ve Pendik-Kadıköy minibüsleri de efsanedir. Bir de bu minibüslerde anlamadığım bir şey var. Bilinçaltı olmuş artık korna hastalığı var galiba. Biiiip biiiip. Çoğu da havalı korna ha :D

@chnkrmz hayırlı olsun diyorum :D

Scudo
@Anonim Aynen öyle. Adamların müşteri memnuniyet anlayışı bile farkl. Ara ara açar okurum : (link)

Aşağıda seçmeler: 2015-04-17_2226.png 2015-04-17_2224.png 2015-04-17_2226.png 2015-04-17_2224.png 2015-04-17_2220.png

Dosyalar

• 2015-04-17_2223.png
    2015-04-17_2223.png
    3,8 KB · Okunma: 3
  • Beğen
Tepkiler: coffeeguy
@Ugur Basdag Memlete gideyim bi üstünden inmeyeceğim selenin :D Sınavlar fena karıştırdı ortalığı...

@chnkrmz sj4000 var bende de çok memnunum.:) Mİ ben alırken yeni çıkmıştı o daha, aksesuarı falan yoktu. Şimdi ne alemde?

hala aksesuarı yok :D

@Anonim öyle deme 63 numara da ben kullanırken ben polise çalıyordum kornayı çekil durağa geç kaldım diye :D zevkli alet :D

@gamzece 10 numara hepsi :D :D

• Beğen
Tepkiler: Can Akan
@chnkrmz Umarın en kısa zamanda aksesuarlarını sürerler piyasaya. Aksesuarsız kamerayı düzgünce kullanamıyorsun çünkü.

@Ugur Basdag Memleketim Bolu, şu anda Kayseri'de yaşıyorum. 3 yıl oldu geleli bir türlü ısınamadım buraya.

@Anonim hey gidi günler hey çocukluğumda minibüsçülerin "Ebubeeee" kornası vardı. Caddeler "ebubee ebubeee" diye inlerdi. :D

@gamzece ehehehe hepsi birbirinden güzel ya :D iş bu ekran görüntülerini gördükten sonra @BF Okuru'nin hali:

https://i.hizliresim.com/EbqPkD.gif

@Alperen Haner sen cidden minibüs kullandın mı? Hem de Gebze-Harem minibüsü? :D Ayrıca minibüslerde şöyle şeyler işitmek de mümkün;

"la parasını uzatmayan 4 kişi var, uzatsanıza öküz herifler", "biraz çabuk in baboli acelem var", "kaç kere kapı ağzında durmayın dedik lan size"

şeklinde söylemler duyulabilir baboli :D

@acatlikan aliexpresten sadece göğüse tutturmak için aksesuar alcam ayrı olarak. 6 dolar. gerisi pek ilgimi çekmiyor.

@Anonim yok başgan biz otobüs aş o pembemsi şeker gibi otobüslerden kullanıyoz dolmuş küçük geliyor :D çok güzel ayna kırıyor mercedesler le man lar :D

@acatlikan hemşehri sayılırız ben de Sinopluyum. :D Ne alaka demeyin yahu Karadenizin kültürü bu. Artvin Hopa Koyunlu köyünde, köylülerin nerelisin sorusuna Sinop diye crvap verince , "Ooo hemşerim hoş geldin" diye tepki vermişletdi. Aynı tepkiyi Trabzon,Rize,Giresun,Ordu ve Kastamonu'da da almıştım.

@chnkrmz Göğüs bence de en güzeli. Kaskta iken boynum ağrıyor. gidonda iken net görüntü alamıyorsun. Benim de edinmem lazım göğüs aparatından:D

@Ugur Basdag Ben de çok yaşadım o çevreden aynı şeyleri:D. Ayrı bi sevgim var karadeniz insanına karşı:D.

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
  • Beğen
Tepkiler: coffeeguy
Geri