Scudo Sports

Gececiler Kulübü

@gamzece Uzuncayiri bos gecti diyecektim adam baya iyimis balik istifi yapti tek durakta :D ve tabi ki yer vermiyorum burada oturmakta ayakta kalmakta bir savaş bir mucadele:D

Scudo
@Alperen Haner Uzun çayır fena bir durak. Otobüsün içindeyken uzun çayırda dışarıda duran insanlar zombi gibi geliyor bana:)

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
@gamzece the walking passengers uzuncayir:D guzel senaryo cikar genel olarak metrobusle de birlestirirsen 4 sezon banko :D

otobüste oturanlar la ayaktakiler aynı parayı veriyorlarsa bana adaletten bahsetmeyin :D
ben geldim nasılsınız inşallah :D

• Beğen
Tam inecekken yerini gözünü kestirdiği kişiye vermeye çalışan var. Bence onlar tapu falan almışlar. :)

@chnkrmz Hoşgeldiniz, teşekkürler. Siz nasılsınız inşallah? :D

• Beğen
@gamzece bende iyiym şükranlarımı sunarım inşallah :D
pazar günü hava yağmurlu gözüküyor hala ya. güzel olaydı büyük ada yapacaktık :agla:

• Beğen
@Alperen Haner ya keşke Gebze-Harem minibüsüne binseydin ne güzel olurdu. Bu arada dün kaçırmışım çok yoğundum Samet nereye gitti acaba hayırlı yolculuklar denmiş tam takip edememiştim :)

@gamzece gozume güzel kestirirsem oncelik onlarin sonra hamileler sonra yaslilar :D

@chnkrmz sıkışık otobusun guzel tarafi arkadan binersen cakallik yapip akbil yollamayabilirsin:D ailemin tane pembe otobüsü var ama hala bunu yapabiliyorum :D

@Anonim hos geldin adminim gozumuz yollarda kaldı:D samet trabzona gitti gelir 1 2 haftaya :) gebze harem yerine bugun 63 numaraya bindim (kaza yapan otobus) oda guzelmis levent trafiginde cok yaratici kufurler çıkıyormuş:D

@gamzece bu gerçek se bende öyle yapayım :krsn::krsn::krsn:

• Beğen
@gamzece oysaki umutlanmıştım bi an :D

• Beğen
@chnkrmz @gamzece sabah olan olaydi bu benim yigen oturuyordu yanimda bi esmer gordum kaldirdim yigeni ona yer verdirttim :D gidene kadar sohbet muhabbet :D sosyal hayatta kendimizi ice kapatmayalim lutfen:D

@Alperen Haner bana denk gelmiyo öyle işte :D çünkü ben hiç yer vermiyorum kızlara. üşeniyom yer vermeye :D
bu arada şunun şarkıları güzel sizde dinleyin :D

• Beğen
@BF Okuru hoş geldin iyiyim ben kendi adıma şahsen bizzat seni sormalı :D

@gamzece Teşekkür ederim bende iyiyim. Anca vakit bulabildim. Çok güzel muhabbetler kaçırdığımı düşünüyorum :)

@chnkrmz iyi olmana sevindim :) bende çok iyiyim teşekkür ederim. :D

@chnkrmz haci isi bilecen rehberi oyle oyle doldurdum ben:D

@BF Okuru müdürüm nerelerdesin sen ozlettin kendini:D

@gamzece bi zaten o ise yariyo cakallar baska bi naneye yaramiyorlar :D ha birde uzun yolda muavinlik yaparlar arada o kadar:D

Geri