Scudo Sports

Gececiler Kulübü

Evlilik, çocuk, askerlik bu konularda siz siz olun büyük konuşmayın sakın. Yapmam dediğim ne varsa yaptım bu üçlü hakkında.
30umdan önce kesinlikle evlenmem dedim 26da evlendim.
Askere gitmeden çocuk yapmam dedim çocuğum doğduğunda henüz üni. 2.yıldaydım vs. Vs. Uzar gider :D

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
Scudo
@mehmet.ali abi benim şilede bi (forum kuralları gereği saygılı oluyorum, yüzyüze yardırırım ben :D ) dindar kesilen insan tarafından kaza sonucu annemi kaybettim, dava açtım adam suçsuz bulundu. kafa göz dalınca ben suçlu oldum adama tazminat ödedim(?) benim ki senin olaydan beter :D

fırsatını bulursam evlenecem tüm forumu davet edecem :D cumhuriyetleri hazırlayın :D

@chnkrmz birbirimizi anlıyoruz dimi hacıııı :D

@gamzece nolcak bizim bu halimiz? nerde bizim sebastiyanlarımız :D

Başın sağolsun üzüldüm :(

• Beğen
@gamzece o daha kötüymüş yav :kötü::kötü:
boşanma dedin de aklıma geldi. ben fotoğrafçıyken gelin damat fotoğrafı çıkmiştim. stüdyo fotoğrafçısıydım.
1 hafta sonra fotoğrafları seçtiler şunlar bunlar olsun diye. diğer hafta sadece damat geldi. bende poşeti hazırladım tam adama verip parasını alıcam.
biz boşandık dedi :ssrtcbya::ssrtcbya::ssrtcbya::ssrtcbya::ssrtcbya::ssrtcbya::ssrtcbya::ssrtcbya::ssrtcbya::ssrtcbya::ssrtcbya::ssrtcbya::ssrtcbya::ssrtcbya:
poşet elimde öyle kala kaldım valla :eek::eek:
haber vermeye geldik fotoğrafları almıcam dedi.
peki dedim oda gitti..
öyle bi anım vardı.
@Alperen Haner aynen hacı anlıyorum :D :D

• Beğen
@chnkrmz bende uğraşırım fotoğrafla bende çok duyuyorum bu tarz olaylar. Allah iyilerle karşılaştırsın.
@BF Okuru başkan erken diyon iyi diyonda çocuk düşünüyosan çocuğunla aranda olcak en az 30 yaşı iyi düşünmek lazım ben ayakuyduramıyorum ufaklığa :D

• Beğen
Merhabalar, iyi geceler herkese :)

Bir evlilik muhabbetidir gidiyor, hayırdır inşallah :)

• Beğen
@mehmet.ali kırdığım potlar karşılaştığım olaylar toplasam ufak çaplı komedi ve entrika kitabı olur valla. esnaflık başka değişik bişe

• Beğen
@mehmet.ali evlendiğimde çocuk düşünüyorum tabiki :) aramdaki yaş farkı mühim değil. Ben her türlü ayak uydurabilirim. Zaten kuzenler ve yeğenlerden antremanlıyım :D
Rahmetli babamda geç evlenmiş fakat ben bu ayak uydurma mevzusunu hiç yaşamadım, geçirdiğimiz çok güzel anılarımız oldu.

İyi geceler :) Ben de izleyici olarak buradayım, bu konular beni aşıyor :). Bi 3-4 yıl sonra konuşmaya başlarım :D
Çay demlendi, sabaha kadar bana uyku yok :D.

• Beğen
@BF Okuru Mekanı cennet olsun. Benimde babamla aramda 28 yaş var babamda sorun yaşamadı fakat bizim dönemde baba korkusu diye bişey vardı ve bu nesil kadar imkan, olnak yoktu :D

• Beğen
@acatlikan hoş geldin iyi geceler, çay, afiyet bal şeker olsun :D İzleyici olmana gerek yok, sende istediğin bir konudan girebilirsin yani. Sorun olmaz.

@acatlikan

Oğlan omzumda yatmasa gelirdim çayını içmeye :D

yahu birisi de çıkıp demiyor ki biz buraya nereden geldik niye geldik diye :D delinin attığı taş misali gidiyo herkes :D :D :D

Geri