@gamzece mobildeyim bi taraftan cocuk bakiyorum link atmak icin yardim gerekiyor arada
@BF Okuru dudak payi muhabbeti iyimis ezberledim kullanirim bi yerde
Bizim piremses geceyi saglam çıkardı yatakta yatti o mis gibi ben koltukta oturarak uyudum neler neler yapiyoruz su cocuklar için deger bilmiyorlar
@chnkrmz kadikoye gel yuruyus turu yapalim caylar senden ama
@Ghost aslında doğru bitane her ihtimale karşı yanımda bulundurmam lazım
gerçi maaşı bi alsam tubeles lastik alıcam. onda zaten kesin bulundurmam lazım yoksa pompa ile patlamış tubelesi şişiremem
işten 7 de çıkıyom. eve gitmem benim 8 bisikletin patlağını tamir edicem yemek yicem hazırlancam oldu 9. evden kabataşa gidicem oldu 10 oradan karşıya geçicem oldu 10 buçuk. seninle buluşcam oldu 11. çay içicez sohbet derken olacak 12 buçuk. ben oradan geri eve gitmeye çalışsam eve vardığımda oldu saat 3. sabah kalkamam sonra işe gitmek için laaaaa
@chnkrmz sen lastiği sök getir otururken yama yaparız bak 1 saat kazandın işten 7 de çıkıyosun kabataşa gelmen (harbi trafiği unuttum) 11 i bulur tamam haftasonu görüşürüz
@chnkrmz ümraniyedeyim yiğenler okuldan gelecek evde iki çocuğa bakıyom... yengemin gelmesi 2 saat, kadıköye inmem 1 saat oldu sana 5. karşıya geç edirnekapıya git oldu 6.30... inşaatı kontrol et, işçilerin ihtiyacı var mı sor oldu 7. aynı yolu geri dön.... biz ölmüşüz de gömenimiz yokmuş müdür