Scudo Sports

Gececiler Kulübü

Scudo
@Ghost onu biliyorum. ama o belli bi süre idare etmelik galiba. patlağı tamamen katapmıyor diye biliyorum.

@Alperen Haner
  • Bir gün çay içelim seninle, çaylar benden manzara senden olsun…
  • Yazsam okusam okusam yazsam biri devamlı çay verse bana…
  • Çay var içersen, ben var seversen, yol var gidersen…
  • Çay içiyoruz mutlu bir sessizlik içinde…
  • Çay bardağında bırakılan dudak payı kadar bile uzak kalamam gözlerine…
  • Otoban dolusu gürültüyü sıkıştırıp beynime; anne dedim, hadi çay koy da içelim…

Aşka bak aşka Alperen :D

@gamzece (link)

@gamzece yada :) (link)

tur yapak ta çayları beraber içek. :snzdglsn:

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
@gamzece mobildeyim bi taraftan cocuk bakiyorum :D link atmak icin yardim gerekiyor arada :D

@BF Okuru dudak payi muhabbeti iyimis ezberledim kullanirim bi yerde:D
Bizim piremses geceyi saglam çıkardı:D yatakta yatti o mis gibi ben koltukta oturarak uyudum :D neler neler yapiyoruz su cocuklar için deger bilmiyorlar:D

@chnkrmz kadikoye gel yuruyus turu yapalim:D caylar senden ama:D

@chnkrmz orası öyle de en azından eve kadar idare eder :D

@Alperen Haner 2 kelimeden oluşuyor
1- lahm= et demek. Arapça
2- Acun= bundan pek emin Değilim ama acıydı galiba manası

@Alperen Haner cumartesi gelirim belki :krsn:

@Ghost aslında doğru bitane her ihtimale karşı yanımda bulundurmam lazım :D
gerçi maaşı bi alsam tubeles lastik alıcam. onda zaten kesin bulundurmam lazım yoksa pompa ile patlamış tubelesi şişiremem :D

işten 7 de çıkıyom. eve gitmem benim 8 bisikletin patlağını tamir edicem yemek yicem hazırlancam oldu 9. evden kabataşa gidicem oldu 10 oradan karşıya geçicem oldu 10 buçuk. seninle buluşcam oldu 11. çay içicez sohbet derken olacak 12 buçuk. ben oradan geri eve gitmeye çalışsam eve vardığımda oldu saat 3. sabah kalkamam sonra işe gitmek için laaaaa :booo::booo:

• Beğen
@chnkrmz sen lastiği sök getir otururken yama yaparız :D bak 1 saat kazandın :D işten 7 de çıkıyosun kabataşa gelmen (harbi trafiği unuttum) 11 i bulur :D tamam haftasonu görüşürüz :D

yaaa ben boşa mı hesap yaptım :D

• Beğen
@chnkrmz ümraniyedeyim yiğenler okuldan gelecek evde iki çocuğa bakıyom... yengemin gelmesi 2 saat, kadıköye inmem 1 saat oldu sana 5. karşıya geç edirnekapıya git oldu 6.30... inşaatı kontrol et, işçilerin ihtiyacı var mı sor oldu 7. aynı yolu geri dön.... biz ölmüşüz de gömenimiz yokmuş müdür :D

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
Ben burdayım
Ben de normal çay içicem

• Beğen
Müzik çalan siteleri seviyor musunuz? Bu gün biri bana " sitem radyo çalsın dedi " . Bir ben miyim müzik çalan siteleri hemen kapatan?

Geri