@acatlikan rica ederim de evde limon olmalı her zaman dolaba at 2-3 tane bulunsun işte tekrar geçmiş olsun
@Samet Arslan ben de 25 mbit kullanıyordum ama 2 sene doldu, yeniden anlaştım ve (zaten yükseltecektim) 50'ye geçtim ama gerçekten çok güzel yani memnunum. AKK olmasa daha güzel olurdu ama ne yapalım işte anca ha gayret yetişeceksin bana ama sanmam hızımı geçemezsin
@Osman Tuğrul öncelikle bilgi için teşekkür ederim. Ben bazen 720p veya daha üstü filmler izliyorum ama film arşivlik değilse eğer, normal online izliyorum. Superonline ile konuştuğumda, indirmeden normal izlerseniz daha az internet yer demişlerdi. Ama dediğinize bakarsak durum böyle değil sanırım. Bu arada, internetim limitsiz onda sorun yok. Benim sorunum Adil Kullanım Kotası. En son AKK 50 GB'dı, yetmiyor diye 150 GB'a çıkardım. Şimdi internetim de hızlı ama internet hızlı olunca 150 GB AKK da çabuk dolar yani. İşte bu filmler hele HD ise, acayip sömürüyor ya. Bu yüzden sorayım dedim. Bu arada eheheh uyuma ya, internetim öyle hızlı işte rakibim yok galiba
@Anonim Şimdi yanlış yönlendirmiş olmayayim ben kendi gözlemimle böyle kullanıyorum, bunu bildireyim de Bende ada 29 tl 10 mbit 25 gb AKK li bana yetiyor şahsen tek sıkıntım, VK yada gece şu sıralar hız 7, 6 düşüyor, siz siz olun Uydunetten uzak durun
@Osman Tuğrul Kitaplar çok daha güzel oluyor ancak çok okumak lazım. Fantastik bir kaç seri okudum ancak uzun seriler bana göre değil
@Anonim Hocam ben de fiber kullanıyorum, standart 25 lik benimki de. Dün %80 kotanızı doldurdunuz diye mesaj geldi. Yenileneli 10 gün oldu, hiç download yapmadım. Sadece dizi falan izliyorum. AKK büyük sıkıntı.
@acatlikan Bende dizisini izlediğim için seri okurum öbür türlü okuyamam
Hayırlı geceler, Allah rahatlık versin herkese görüşürüz. Yarın son vize var bir göz atıp yatacağım.
@Osman Tuğrul aslında direkt olarak indirmek bana daha mantıklı gelmiştir hep ama sorunca öyle cevap almıştım o yüzden sorayım dedim tekrar konusu açılınca. Ben Superonline Fiber kullanıyorum 2 seneyi geçti epey memnunum. Uydunet'in çok kötü olduğunu söylüyorlar memnuniyet sayısının az olduğunu gördüm. Ama forumda Uydunet kullanan çok vardı sanırım. Bu arada burada 25 Mbit'ten aşağı kullanan yok bakıyorum
@Alperen Haner ehehe idare edeceksin öğrenci adamsın sonuçta
@acatlikan evet Superonline Fiber çok güzel de, AKK sorunsalı varya AKK limitlerini biraz arttırsalar bari. Ayrıca bir şey diyeyim, ben 25 Mbit kullanırkan, aynı şeyleri yaşıyordum. Düşün daha ayın 10'u, %80'e geldiniz diye email geliyordu. Şimdi o sorun kalmadı ama 150 GB da dolacak nasıl olsa. Çünkü internet hızlı. İnternet hızlı olunca AKK da çabuk dolar neticede. İmkan varsa 150 GB'a çıkartın veya aynı paket üzerinden sözleşmeyi yenileyerek yine aynı fiyata AKK'ı 75 GB'a çıkartabilirsin...