@Anonim 100 akk olanı 59 tl imiş. Yarın gidip bayi ile konuşayım, eve 50 mt . Müşteri hizmetlerinde bekletilene kadar oraya gidip gelirim. İyi geceler.
aslında trafik olunca tadı bi başka oluyor. aralardan zigzag yapa yapa sürüyoruz değdi değecek şekilde. ortaköy taraflarında da arabalar zaten pahalı modeller. onunda bi heyecanı oluyor
@chnkrmz Önceden ben de seviyordum da, aradan bir çocuk çıkıp çarpınca bir anda sorumluluğa dönüyor iş. O günden beri aralardan geçerken çok dikkatli davranmaya çalışıyorum.
@Anonim Ben de 2 sene uydunet kullandım. Yorumum ise ttnetten iyi superonlinedan kötüdür. Özellikle ping konusundan ttnetten kat kat iyi, oyun oynayanlar için önemli değer malum
Dizi indirme konusunda da torrent sitelerinde 720p 2 farklı biçimde bulunuyor. 720p ve 720p web versiyon. Web versiyonu sanıyorum ki dizi sitelerinde olan versiyonlar. İndirirken arada 200 mb var ama izlerken web ile 720p arasında dağlar kadar kalite farkı oluyor. He tarayıcıdan izlerken direkt başlıyorsun izlemeye, torrentte bekliyorsun ki insin de izleyebil Ne yazdım be
Yatan, çıkan, çalışan herkese iyi geceler, vizesi olanlara başarılar. Ben buralardayım daha
@acatlikan Evet 720p olan daha kaliteli. Ne kadar dosya boyutu, o kadar kalite oluyor genelde. Tabi dosya formatına göre de değişiyor durum Onları ben de tam çözemedim daha