Scudo Sports

Gececiler Kulübü

Scudo
@acatlikan geçmiş olsun da, ağrı kesici yok mu? Sabahı zor edersin işin zor hocam niye önlemini almadın. 20'lik dişler böyle işte gün gelir beklenmedik bir anda ortaya çıkar resmen süründürür. Allah yardımcın olsun diyorum. Bir bardak ılık su içine az limon sık ve ağzını çalkala, hiç olmazsa ağrıyı biraz bastırır biraz rahat edersin.

@İbrahim Aslanhan anladım ama 25 derece olmuşsa, artık orada yaz gelmiş demektir. Bol bol pedallarsın artık :) yurdun birçok kesiminde soğuklar devam ediyor dün burası acayip soğuktu sabaha kadar yağmur yağdı ama sanırım düzelmeye başladı.

@Alperen Haner yani haklısın :D

@Samet Arslan Black Sails başladım daha yeni :) Sonra çok izliyorum dank diye soru gelince hatırlayamadım ne izlediği mi :D Marvel dizisi, The Flash, Arrow'dan tut Big Bang Theory...

@Samet Arslan, Haklısın. Netten izleyememe rahatsızlığı bende de var. Ya 720 p yada 1080p indiriyorum.

@Anonim, Yaz geldi gelecek dostum. Yalnız öncelikle diyarbakır'ın şu meşhur Nisan - Mayıs Gök gürültülü sağanak yağışlarını atlatmamız gerekiyor. İstanbul'da düzelir yavaştan be :)

• Beğen
Tepkiler: Osman Tuğrul
@İbrahim Aslanhan Aynısını bende yapıyorum, zaten şöyle birşey var izlemek ile indirmek aynı şey :D izlerken aynı MB gidiyor, indirince'de en mantıklısı hep indirmek, ben IDman ile sıraya ekliyorum biri inerken biri :D yada işimi görüyorum.

@BF Okuru

Ahahahaha hocam bu nasıl tepkidir yahu :D

@Anonim Dün ne fırtına vardı be, hele gece bir dolu yağdı ki burda sorma gitsin :)

@Osman Tuğrul Ben de izliyorum ya bir dünya dizi. Better Call Saul, Luther, Lillyhammer (Norveçte geçiyor) vs vs :)

@İbrahim Aslanhan Değil mi hocam, renkler falan bir değişik oluyor, sevemedim bir türlü. Çok zorda kalmazsam izlemiyorum :)

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
@Osman Tuğrul, işini görebiliyorsan ne mutlu sana dostum. Ben de işimi görüyorum. Ben de Torrent'ten hallediyorum :)

@Samet Arslan, Aynen hocam. Siyah dediğin siyah olacak. Mecbur kalmadıkça netten dizi, sinema , film felan izlenmez yani.

@Osman Tuğrul hocam peki bir şey soracağım, bir filmi indirmekle online izlemek arasındaki fark nedir? Tabii fark derken, harcanan internet miktarı anlamında soruyorum.

@İbrahim Aslanhan hava soğuk olmadığı sürece sağanak yağışlar iyidir :D

@Samet Arslan düzeliyor yarın hava güzel olacak sanki daha doğrusu bugün :D

@Osman Tuğrul Siteden indiriyorsunuz sanırım 720p olanları. Tavsiyem torrenttir, gerçekten fark ediyor :)

@Anonim Valla meteoroloji diyor ki "Yarın hava muazzam." Bakalım ne olacak :)

@Osman Tuğrul Ben de izliyorum ya bir dünya dizi. Better Call Saul, Luther, Lillyhammer (Norveçte geçiyor) vs vs :)

İsmen biliyorum onları, hiç ne hakkında olduklarını bilmiyorum bira ara göz atayim sağol söylediğin iyi oldu :D Norveç'in soğuk kasvetli havası iyidir iyi :D

@Anonim bunun bide düzce ayağı var ben oradan endişeleniyorum :D

@BF Okuru abi allah iyiliğini versin :D kaç dakkadır gülüyorum :D

@Samet Arslan düzelecek düzelecek :D ayağım bereketsiz geldim yağmur kesilir :D

@Alperen Haner Ne ters adamsın yahu :D Yağmurla gelene uğursuz deriz biz ama, bereketsiz farklı bir durum gerçi. Neyse çengelde yer buluruz o zaman :D

@Anonim 50 mbit kullansam kapışırdık ama 25 mbit bendeki :agla:

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
@Samet Arslan , Fark ediyor tabi, hemde nasıl :)
@Anonim Şimdi eğer bir dizi izlerken internet kullanıma bakarsanız 480p'de 40 dk bir dizi 300mb gider (indirmede), playerden izlemede bulunduğu sitenin reklamları, sitenin kendisinin ön yüklemesi vs. yapar bu rakam artar haliyle yaklaşık (450 gibi olur) birde net giderse yeniden o kadar mb ön yükleme yapması felan gerekir, benim gibi öğrenciler bilir kota çok önemliydi :D alışkanlık olmuş bende artık :)

@Samet Arslan
Hacım, sen hangi ildesin şuan :D yada ülke yav net uçmuş, transa geçmiş mübarek :D :D

@İbrahim Aslanhan Fazlası sıkıntı yapıyor hocam:D Yarın benim sınavlar başlıyor:D

@Alperen Haner Ben daha o aşamaya gelemedim. Çok pis bir şey bu ya. Doktor bana hafif geçer demişti :mad:.

@Anonim Hocam öneri için teşekkürler. Evde şu anda limon yok malesef, yarın bakacaz artık bi çaresine. Akşam gelirken ağrı kesici almıştım, onu içtim bakalım belki ilerleyen saatlerde hafifler. :)

@Samet Arslan @Osman Tuğrul @Alperen Haner Ben de aktif olarak vikings, the 100, got, flash, arrow ve gotham takip ediyorum.:D:D:D:D

Geri