Scudo Sports

Gececiler Kulübü

@Alperen Haner Önceden yapardım, uzun zamandır giremiyorum mutfağa. İyi olduğum da söylenir.

Hiç bir zaman kadın erkek kıyaslamasına katılmadım. Kendine güvenen iyi yapsın, yeriz. :)

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
Scudo
@gamzece arazi oldu bayadır yok işi vardı en son.
bu başlığa alışan kurtulamaz. dua okuttuk başlığa giren çıkamasın diye hususi ben kendim okudum :D

@gamzece hep aynı iyi yaparım ama girmem :koptum:

@BF Okuru depoda sıkıntı çıkar demedi demeyin :D

@Samet Arslan ben ümraniyeden atlar gelirim benim için her gün tatil :D saat-yer belirle sen bana her türlü uyar

@chnkrmz bana da beddua mı ettirdin naptın :D son 30 sayfa kaldı öyle yatıyo :D

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
Tarifi veriyorum :D

Bir tavaya kaşığın ucuyla tereyağını koyup kızdırıyoruz.

İçerisine yarım cm boyunda doğranmış yeşil sğonları atıp güzelce pişiriyoruz soğanlar hafif yumuşamaya başlağında tavaya ufak ufak doğranmış urfa peynirlerini atıyoruz peynirler inceden yumuşamaya başladığında başka bir tavada yaptığımız sucukları peynirlerin üzerine atıyoruz 1 2 dakika bekledikten sonra ocaktan tavayı alıyoruz.

Püf noktaları,
1 Penir urfanın
2 Sucuk kayserinin olacak
3 Yemek tavadan yenecek tabağa koymadan
4 çatal bıçak kaşık yok ekmek banarak :D

@mehmet.ali abi yapılır mı gözünü seveyim nerden bulayım ben köy yerinde onları bu saatte :agla: ah bide köy ekmeği olacak yanında öff ne yenir beah :D:asik:

• Beğen
Tepkiler: mehmet.ali
@Alperen Haner Ahaha öyle oldu haklısın. O zaman şu aralar girmiyorum ne yalan söyleyeyim. Hatta bir kaç gündür kaldığım yeri de sevdim, temizlik yemek gibi zaman alan şeylerden uzak olmak iyi.

@gamzece @Alperen Haner Vize - Final zamanları insan nasıl üşeniyor yemek yapmaya değil mi :D Gerçi bazısına kaçış olur, ders çalışmayayım da ne olursa olsun gibisinden :p

@Alperen Haner Ayrıca yeri belirle diyorsun da yer belli. Sadece erken gitmek lazım :D 7-8 gibi mesela :D

bugünkü muhabbetler hep zararlı şeylerden. Okul olsun iş olsun gece yarısı yemek olsun :D

@Alperen Haner Öğretmenevinde kalıyorum şu an. Çay içiyorum işte:D Yemekten hala bahsedecekseniz elma ile fındık vardı odada :D

• Beğen
@Samet Arslan @gamzece hiç üşenmem mutfak candır dersler heyecandır :D kapaklara fotokopi sıkıştırım tencere çok güzel karıştırılıyor yani :D

@gamzece öğretmen evleri candır ya :D emekli öğretmenlerle okey oynamanın zevki :D

@mehmet.ali abi napalım böyle rast geldi az sonra kaynatırım heralde konuyu :D

yemek iyidir ya. buluşma organizasyonu yapınca da güzel bi ziyafet çekelim. mangal falan yaparız belki :D hep bisiklet yolunda bisiklet kullanmayan larmı mangal yapcak. bizde yaparız :D

• Beğen
Arkadaşlar muhabbete doyum olmaz ama yarın iş var. Cümleten iyi geceler.

Geri