Scudo Sports

Gececiler Kulübü

Scudo
iyi geceler alperen tatlı kabuslar :D

@BF Okuru Dün almayı denedin ama olmadı. :( Nuuvem diye bir brezilya sitesinde 75TL'ye geliyormuş.

@Oğuzhan Y. Proxy ile Brezilya ip'sinden bağlanmanız gerekiyor oraya. Fifa 14 almıştım. Gittigidiyorda falan 90 TL iken 54 TL'ye gelmişti Nuveem'den

@Samet Arslan Kuzenim o zmanlar 5 yaşında falandı. Bölüm sonu canavarlarından ne çok korkardı. Onun sayesinde usta olmuştum mario da . :D

@BF Okuru Hola'yı chrome'a kurdum. Brezilya'yı seçtim siteden sepete attım ama paypal tuşuna basınca sonraki sayfaya geçmiyor hiç. Yurt internetiyle ilgili bir durum olabilir. 3D secure işlemleri de hata veriyor yurtta.

• Beğen
Tepkiler: Samet Arslan
@Oğuzhan Y. Yurt internetinden kaynaklıdır muhtemelen. Ben aldığımda 50 kere ip değiştirmek zorunda kalmıştım. Chrome eklentisi değil de farklı bir program kurmuştum bilgisayarıma. Programın adını burdan yazayım mı bilemedim :)

@BF Okuru Hocam arada kaynamış mesajınız. İyi geceler size de :)

@Hüseyin Gündoğdu İndirmesi sıkıntı değil ya. Fiber kullanıyorum 25 mbit deee makine kaldırmaz adım gibi eminim. Düşük çözünürlükte de oynanacak oyun değil. Haliyle başka bahara kalır, yeni bilgisayar toplarsam bir ihtimal alır oynarım :) Yine söylüyorum en temizi PS4 falan almak. Pahalı meret ama oyun oynayacaksan en iyisi. Şimdi alsan 10 sene rahat götürür.

ya bi insan uykuya sigara molasi verir mi ya:D ne cins bisey oldum ben böyle :D

@Samet Arslan valla PS4 30 fps olayı beni kesmiyor. 30 ile 60 fps arasında ciddi fark var . ama stabilite için ps4 tabiki düşünülür

@Hüseyin Gündoğdu Evet 30 fps biraz sıkıntı olabilir. Fps demişken bir de fps oyunlar sıkıntı olur gibi :) Alışılır illaki de ne bileyim :)

Finali görmeden kaldım dediğim istatistikten 55 almış olmamı kutlamak için timsah yürüyüşü yaparak eve geleyim dedim tüm muhabbeti kaçırmışım, iyi geceler diyemedim bari günaydın diyeyim :)

gençler ve kendini genç hissedenler :D yarın ki hayati sınavım için bu gece muhabbette yer alamayacağım siz kendiniz başlayın :D normalde hüzünlü olmam gerekir niye böyleyim anlamadım :D bu şarkı da benden gelsin gece dinlersiniz :D

Geri