Scudo Sports

Gececiler Kulübü

@akndgl Sanırım bütün Türkiye'de havalar hep böyle gidiyor. Mevsim tam olarak normale dönmedi ısınma konusunda Muğla kuzeyden ve doğudan çok daha çabuk ısınır ki, şu an gayet güzelmiş. Oraya mı gelsek ne yapsak topluca :p bu arada Muğla'da Göcek diye bir yer var çok hoşuma gitmişti orası...

@BF Okuru tamamdır unutma sen bu dediklerini :D Sen neden erkenden kaçarsın onu da anlamam ha. Sanki düğüne gideceksin sabahleyin :D ama düzeni bozmak istemiyorsun sanırım. :p

@Alperen Haner Temmuz çok iyi gerçekten. İşte o zaman daha kalabalık oluruz ve tatil dönemi olduğu için diğer şehirlerden de gelenler olabilir :)

@Samet Arslan bence de yani katılıyorum bu yüzden az daha bekleyelim diyorum zaten fark ettiyseniz çoğalıyoruz burada zamanla gececiler kulübü olarak :D

@akgulcemal o halde hoş geldiniz aramıza diyorum. Rize çok uzak ama mükemmel bir yer orası diye biliyorum bizden Rize'ye kucak dolusu sevgiler saygılar. Orada havalar nasıl bari iyi mi? :)

@devilmycarlos açıkçası bir şekilde eve koyun bisikleti. Bina içlerinde sorun olabiliyor zaten şimdi yaz da geliyor hırsızlar cirit atıyorlar dikkatli olmak gerekiyor.

@gamzece ne güzel. En son bisiklet almıştınız ben biliyorum o konuyu nasıl bari memnunsunuzdur umarım :)

Scudo
@Anonim Ben de takılı kalacağım sanırım.:) Tam sevdiğim tarz ya :D. Çok iyi geldi bu.

@BF Okuru iyi geceler hocam bende yatcam şu kitabı bitirirsem :D

@Samet Arslan sana 5 dakkaysa tamam ben gelirken burdan özel mesaj atarım artık kim kimin çayını içerse :D

@Anonim harbi temmuz dedin yani hocam ne deyim :D hadi temmuz istanbulu çok sıcak olur biz onu eylül başına atalım serin mis tatil herşey bir arada :D

@akgulcemal @devilmycarlos @gamzece bu arada ben size hoş geldiniz demeyi unuttum sanırsam :acpsnr::agla:

@acatlikan evet klibi de öyle yapmış ki, amaaaan boşver her şeyi uzan şöyle bak keyfine kafanı dinle şeklinde bir havası var. :D

@Samet Arslan orası da öyle tabii ki :D

@Alperen Haner buna koptum işte ya :D açıkçası kendimi ileri tarihe atmakta epey kaptırmışım demek ki :D

@Anonim Genel olarak memnunum bisikletten. Ancak son sürüşümde vites geçişlerinde zorlamalar yaşadım. Baktıracağım ona.

@Alperen Haner Hoşbuldum :D

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
@Samet Arslan bu şeye döndü, yazın sıcak diye çalışma kışın soğuk diye çalışma. Baharda 15 gün çalış geri kalan günler paso yat :D ehehehe

@Samet Arslan aman evdekiler uyanmasın fırçayı yiyen ben olurum :D

@Anonim hemen hemen aynı mantalite ama bende o 15 günde olmamalı :D bkz: vize çalışmalarım :D

@gamzece genel olarak memnunsanız ne güzel. İyi pedallamalar şimdiden o halde :)

@Samet Arslan ya ben de koptum ya sesli güldüm gerçekten :D müzik, sohbet, gülmek, biskrem, çay hepsi bir arada süper gidiyor iyi ki varsınız :D

@Alperen Haner senin okul bitmez boşver artık bunları baksana kitaplar bile öyle duruyor okunmayı bekliyor zavallı kitaplar :D var mı başka açıdan fotoğraf :D

@Samet Arslan @Anonim daha yeni kavuştum velesipidime yaa:agla: hocam pc 14" ordan hesabını siz yapın hemen hemen 12" kadar kitap var orda :D

Dosyalar

• 11117765_10153931112723561_543121602_n.jpg
    11117765_10153931112723561_543121602_n.jpg
    65,5 KB · Okunma: 6
@Alperen Haner eheheh kareler gerçekten güzelmiş. Kitaplar masum görünüyor orada :D

@akgulcemal eh ben profildeki bilgilerden öyle sanmışım ama 2-3 kişi dışında herkes öğrenci okulda falan sanırım :D

@Samet Arslan aynen yavaş yavaş artış var işte not edin siz unutmayın bunları :D

Geri