Scudo Sports

Gececiler Kulübü

@mehmet.ali Büyük bir sıkıntı olmaz ise en az 2 sene daha buralardayım. Mutlaka karşılaşırız :) Kayseri malum :D.
@Alperen Haner Yaz okulu, staj durumları olduğu için Kayseri'de olma ihtimalim benim de var :). Bu dönem baya bi sıkıntılı, bakalım ne olacak.:D
@Alperen Haner Şehir olarak Düzce'de yazmışsınız. Ben de Boluluyum, vizelerden sonra birkaç ufak tur planımız var. Belki Düzce'de olabilir. Umarım görüşürüz.:)

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
Scudo
@acatlikan Ben neyseki avrupa yakasında değilim çünkü orası rezalet bu konuda. Gerçi günden güne Anadolu yakasına da sıçrıyor ama ne yapalım ben oralardan da uzaktayım biraz. Kartal Yuvası ismini verdiğim bir evde yaşamaya devam ediyorum eheheh. Ama işim çıktığı zaman sinirle gidiyorum kalabalığın içine. Metropolden ve o kalabalıktan uzakta kalmayı tercih ediyorum. Bir de @Kudret Kurtcebe abinin şarkılarını dinliyorum. İyi gidiyor bu aralar :)

@mehmet.ali rica ederim hocam kesinlikle bu model olsun ben son derece memnunum bulduğunuz an mutlaka alın. Gerçekten başarılı yani.

Bu arada hocam ikiniz de Kayseri'desiniz buluşma yapsanıza yahu neyi bekliyorsunuz :D

ben kaçar yarın erken kalkıcam etkinliğimiz var yarın belgrada gidiyoruz :D
cmleten iyi geceler.

@chnkrmz @Samet Arslan siz mi istanbulda oturanlarsınız ben mi arkadaş :D:D

@Samet Arslan tut kolundan arkadaşını da getir medeniyet görmüş insanlarız dert değil yani :D

@acatlikan ne zaman gibi hocam? boluya arada gidip geliyorum ama bolu dağını yemiyor 2x10 vites sistemiyle özelden ulaşırım sana

@chnkrmz İyi geceler :)

@Anonim Hocam karşı tarafı ben de pek sevmiyorum. O kalabalığı beni benden alıyor. Bu taraf sessiz sakin, güzel böyle. Arada kafama esiyor, sabahtan iniyorum çengele, çengelköy börekçisinden böreğimi alıyorum, çınaraltına girip bir çay söylüyorum. Değmeyin keyfime :) Epeydir de yapmamıştım bunu bir ara yapayım :)

• Beğen
@Anonim bu abiyi ilk defa dinledim ama cok begendim eskiden ne haluk levent sebnem ferah dinlerdim be :D hatta eski bisikletime teyp bağlayıp kasetten takılırdım ne günlerdi.şimdi tek telefonda hepsi var :) sony walkmen candır ama

bu arada carraro 225 netten sipariş verdim salı günü gelir.Gaziosmnapasa/bayrampasa arası mekik dokuyacağım.Hiç trafikte bisiklet sürmedim.burdaki minibüsçüler korkutmuyor değil acıkcası.

@Samet Arslan tamam ama insan bizi de çağırır gel beraber yiyelim diye yani :p ya bir ara kadıköy'de falan hep birlikte güzel bir kahvaltı keyfi yapalım ne dersiniz? Ali de gelir belki ehehe. Kayseri'de olan arkadaşlar da gelse keşke süper olur ya hepinizle karşılıklı şöyle çay yudumlamak isterim :) bu arada hocam o avrupa yakası rezalet ya hele o metrobüs... O metrobüse verilen emek, Şampiyonlar Ligi'nde bile yoktur o derece ya senaryo yazıp film bile çekersin yani.

@BF Okuru'cim Rica ederim gerçekten güzel yapmış Kudret abi ya kaç gündür dinliyorum şarkılarını iyi gidiyor bu aralar.

@Alperen Haner ya acele etmeyin az bekleyin :D Cihan da sen de sabırsızsınız :D

@devilmycarlos evet forumdaki Kudret abi kendisi ama gerçekten güzel. O teyipleri özledim. Pil bitmesin diye kalemle kaset sardığım günleri özledim ya hatırlattın ama... Nerede o güzel günler :D eh @Kudret Kurtcebe abi sayesinde geçmişi yâd ediyoruz harika parçaları var :D

Gececiler kulübü deyince bi uğrayıp selam vereyim dedim, sabah 8'e kadar mesaideyim, Marmaristen sevgiler :)

• Beğen
@Samet Arslan o zaman bi çeki düzen verelim adres sokak koordinat belirt biz toplanırız oraya belli saatte :D

@BF Okuru harbi hocam ya sen edremitte biz istanbula çok ters kaldık ta neyse temmuz sonu mustafakemalpaşa gönen erdek yapacağım ama yaklaşmışken birde edremit yaparız çok mu :D

@Anonim gençlik ateşi kafamıza vurdu napalım :D e tarihi filan belirleyin siz burdan o kadar gaz veriyoruz :D

@akndgl hoşgeldin hocam hayırlı mesailer

@Anonim Alperen yazmış kahvaltı yapalım çengelde diye. Benim inmem 5 dk. Buyrun gelin, yoldayız deyin inerim ben. Yani öyle ani de olmasın planlı olsun :)

Kudret abi gerçekten iyi yapmış. Girişten belli ediyor kendini :)

• Beğen
Geri