Scudo Sports

Gececiler Kulübü

@akndgl hoş geldiniz aramıza :) o halde siz de artık aramızdasınız demek olur bu :p Marmaris nasıl havalar falan iyi mi bakalım :)

@Alperen Haner havalar iyice ısınmalı yav bir de bunu ciddi ciddi ayarlamak lazım mekan neresi olacak ne yapacağız ne edeceğiz falan şeklinde :D

@Samet Arslan işte onu diyorum ben iyice kesinleştirmek konuşmak gerekiyor yoksa sıkıntı çıkabilir gelemeyen falan. Hele geleceğim deyip de gelmeyenler olursa yandık yani :D

Scudo
@Anonim Bir okuyayım demiştim önce:)

Merhabalar herkese..

@Anonim @Samet Arslan pazar günü hava güzel gözüküyor akşam saatlerinde ufak bir yağmur olabilir o kadar :D 5-10 kişi yeter bisikletli olursa da birinizin tepesine çıkarım artık :D

@BF Okuru rota hazır tatili bekliyorum sadece ikna edersem kız arkadaşımı da alıp geçicem rotayı baya uzatacak ama. yalovadan başlamam gerekecek :ckskc:

@Anonim Ben geldiğimde 2-3 günlüğüne bile olsa hiç dayanamıyorum. Küçük şehirde büyümenin sonucu sanırım. Trafik bana göre farketmiyor iki tarafta da berbat:D

@Anonim oooo Ben müzik yaptığını bilmiyordum. Dinlemeye başlıyorum hemen :D.

@Alperen Haner Özelden cevap verdim:) Bolu dağı sıkıntı gibi ama Erciyes yaptım birkaç defa, sanırım problem olmaz:D.

@gamzece Merhabalar:)

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
@Alperen Haner Hava güzel mi? 12sinden mi bahsediyorsun? Meteoroloji bile 5 günlük tahmin yapıyor maksimum ki o da şaşıyor nerden baktın :D

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
@Anonim vay ben forumda yeni olduğum için burda kendisinin olduğunu bilmiyordum saygılar.sesi yorumu çok güzel :) sayende tanımıs oldum kendisini teşekkür ederim

@BF Okuru aslında sen güzel bir yerdesin. Topyekün oraya sana mı gelsek ne yapsak sahilde çay içerdik denize karşı eheheh. Ali var mı kahve diyarı senin oralarda :p bilirsin çok önemli bir konudur bu :p

@gamzece iyi etmişsiniz hoş geldiniz diyelim o zaman. Ne var ne yok bakalım :)

@Alperen Haner aslında Mayıs ayını bekleyelim diyorum ben. En azından şu günlerde sınavlar falan biraz fazla sanıyorum. Hatta şu okul telaşesi falan komple bitsin diyorum. Çünkü bu olunca daha kalabalık olma ihtimalini de gözden geçirmekte fayda var :D

@acatlikan gerçekten çok güzel söylüyor o parça müziği de çok güzel yav kaç gündür iyi kaptırdım klibi de çok hoş yapmış Kudret abi :D

@devilmycarlos bu aralar internet sorunu yaşıyormuş pek gelemiyor ama yakında sahalarda olacak tekrar :) rica ederim...

Cümleten hoşbulduk arkadaşlar.
@Anonim birkaç gün öncesine kadar yağmurluydu, şimdi gayet güzel burda hava, tam bisiklet havası :)

@Anonim Olur tabi ki Savaşım, beklerim :) ne demek. Lâfı bile olmaz. Deniz, kum, güneş,..... :D Kahve diyarı olmayan yerde yaşamam ki ben :D var tabi, anladın sen onu :D

@Samet Arslan gizli yöntemlerim var :D gugıla istanbul 10 günlük hava tahmini yazıyorum 2-3 yere bakıp göz kararı ortalama alıyorum :D

@Anonim e hadi temmuzda yapalım bari o zaman :D (kesin çok sıcak olur serinlemesini bekleyelim der :D :D )

@Anonim Öyle bir tur için yazı beklemek daha iyi olur gibi. Tam böyle finallerin sonrasında öğrencilerin dönmesine yakın falan :) Burdakiler de gitmez artık 1-2 gün uzatır :)

@BF Okuru Teşekkürler. Uykusuzluk iyi değildir zorlamayın kendinizi. İyi geceler size de. :)

@Anonim Niye baktığımı ben de bilmiyorum açıkcası :D Konu çok hızlı ilerliyor gerçekten takip etmek zor arada girip bir iki msj okuyorum.Madem öyle herkese merhabalar :)

bugun aslında istanbulda atak bisiklete gidip elden bisikleti alayım dedim yürüyerek spor olsun dedim rüzgarı yiyince yarı yoldan geri döndüm :D Şu havalar düzelsinde terlemeye razıyım ben bisikletimle akayım. ama nereye koycam bilmiyorum evdekiler eve sokmama izin vermiyor 3-4tane kilit alıp aksamları apartman içinde ikinci katta doğalgaz borusunamı bağlasam sizce olurmu

@devilmycarlos odaya bir yere asabilseniz daha iyi olur aslında. Dışarda bırakmaya kıyamam ben :)

Geri