Scudo Sports

Gececiler Kulübü

Scudo
@Samet Arslan Trabzon'da zorunlu olmadığım sürece trafiğe çıkmıyorum.Bir ara tünelden geçerken gelen araba korna çalıyor.Ama öyle böyle değil birde ses yankı yapıncaa..Bende heyecanlandım.Çok kenara yaklaşmışım pedal kaldırıma çarptı.Tamda araba yanımdan geçiyordu.Son anda kendimi toparladım.O günden sonra yola çıkmaya korkuyorum. :(

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
@serdarkoc Tüneller çok tehlikeli bizim için malesef. Yani okuduklarım öyle söylüyor hiç tünelden geçmedim :) Trafiğe çıkmaktan değil tünellerden korkun bence :)

@chnkrmz Gribi atlattım. Bisikletim de decathlonda, bakımdan çıksın yapalım bir tur :) 1-2 güne çıkar herhalde :)

• Beğen
Tepkiler: SerdarK.
@BF Okuru tamamdır :)

@mehmet.ali aynen öyle işte gecenin mesajıydı bu :p yalnız Mehmet hocam UPS kullanıyor musun? Bir de bir şey soracağım sana. OS X Yosemite geçiş yaptın mı acaba? Yaptıysan yorumların nedir acaba?

@Alperen Haner nasıl becerdin o işi tebrikler :D

@chnkrmz sen de buluşmaya taktın ha :D

tur olacak inşallah. forum üyeleri ile bişeyler olur diye bekliyorum valla ben gözüm kulağım burada hep :D

@Anonim eğlenceli olur o yüzden yani :D

• Beğen
@Samet Arslan Aslanda all in one olsun dedim (autocad, ps, solid, illustrator, muhasebe vs) baktım olmuyor bende çizimi bıraktım muhasebe içinse bi laptop geri kalan herşey için imac dedim :D

@Samet Arslan ooo polis okulunun orda az mı dayak yedim :D vay gidi :D

@BF Okuru harbi mi :okyrm: bunu yazdım bi kenara :D

@chnkrmz yahu bi finaller bitseydi büt boşluğunda toplanırız :D geçen ki teklif geçerli ama çay çorba muhabbetine hafta sonu :D

@Anonim ilk notebook deneyimi arizona çöl sıcağı full oyun yapınca yanıyomuş :D

İyi geceler dileyerek konuya ben de dahil olayım :). Malum sınav haftası yaklaşınca bol bol geceliyoruz.
@Anonim Kayseri'de hava şu anda oldukça soğuk, eksiye düşmüştür sanırım. Fakat gökyüzü açık, Erciyes bile net görünüyor :).

@Anonim ups şuan için kullanmıyorum ama araştırma safhasındayım alıcam bitane. Yosemite gerçekten güzel olmuş bilgisayar daha seri çalışıyor kasmalar azalmış ve en önemlisi diğer aygıtlarla uyum süper. Telefonu elime almadan mesajlaşmak arama yapmak hakikaten kullanışlı. İlk çıktığı gün güncelledim ve hiç sorun yaşamadım.

@mehmet.ali kayseriden +1 :) bugün sabah 6-7 gibi hava çok güzeldi 8den sonra soğudu halada soğuk.

@acatlikan dan alıntı yapacağıma kendimden yapmışım, işte bunlar hep uyku belirtisi :)

@acatlikan Anayurttasın sanırım fotolardan gördüğüm kadarıyla?

@Alperen Haner O zaman @BF Okuru haklı çıktı söylemişti geçenlerde o makineler cayır cayır yanar diye :D vay arkadaş ne oyunlarmış ya :D

@acatlikan öncelikle hoş geldiniz diyorum. Kayseri'deki soğuk burada olsa ne yapardık :D evet gececiler olarak kalabalıklaşmaya başladık süper bu ya :D @chnkrmz buluşma olursa gerçekten süper olur demek bu :D

@mehmet.ali size şiddetle FSP UPS öneririm ben alalı çok oldu gerçekten rahatlıkla kullanıyorum. Ali de sen en iyisini almışsın dedi. Hatta şunu önereyim ben size yorum da yazılmış; (link) fiyatı pahalı ama aldığınızda değdi dersiniz güzel yani. OS X Yosemite hâlâ geçmedim şöyle ki, sen şimdi memnunsun hocam ama memnun olmayan da çok var. Ya anlamadım ben troll mü yapıyorlar bilerek mi o yorumları yazıyorlar Apple Store'a girince görüyorum hep anlamadım. Memnun oldun çok memnun hiç şikayeti yok ama olmayan nefret saçıyor kafamı karıştırdı bu yüzden. Ayrıca o telefon entegre olayı mükemmel onu biliyorum. Sırf o yüzden geçenler çok var zaten.

@mehmet.ali Hocam aynen Talas'tayım. Taş plak pastanesinin olduğu sitede oturuyorum. Sanki önceden sizinle bisiklet sürmüş gibi hissediyorum:D. Eski bisikletim gümüş-siyah renkli bir ng650 idi. Belki ordan çıkartırsınız.:) Siz de mi Talastasınız?

@Anonim Hoşbulduk.:) İstanbul denilince direkt trafik aklıma geliyor. Sanırım trafikte çok daha büyük sıkıntı olurdu.

@Alperen Haner geçenki teklifin iyide hafta içine denk geliyo ama :D

• Beğen
@Anonim hocam ups önemli mevzu fiyata çok takılmamak gerek ama stokta görünmüyor başka yerden araştırayım ben bu markayı modeli teşekkür ederim.

@acatlikan ben 2 sene kadar önce talasta oturdum şimdi kay.park yakınındayım ama bekarken çok gezerdik oralarda :D birlikte sürmüş olamayız ama geçende yazdım arabayla yanından grçmiştim :)

@BF Okuru yine ben destek oldum bak :D ah ben olmasam :D mac yanar tabi ama asus yanmıyo hocam çölde öyle bi özelliği var :D

@acatlikan yazında kayserideysen pedallarız hocam. yaz okulunu erciyeste alacam :D

@chnkrmz hocam 10 nisan 20 nisan istanbuldayım hepsi mi hafta içi allaseversen :D hadi benden bi çay ilk gelene :D

• Beğen
@mehmet.ali Autocad'in mac versiyonu da var bildiğim kadarıyla kullandınız mı hiç?

@Alperen Haner Kadıköy Saray neresi yahu? :D Yurtdışından arkadaşım gelecek. Onunla da 11 ya da 12'sinde buluşacağım. Umarım çakışmaz :)

• Beğen
kadıköy saray muhallebicisi çıkıyo google den orası mı :D

• Beğen
Geri