Scudo Sports

Gececiler Kulübü

Kime cevap vereceğimi şaşırdım :D

@Anonim @BF Okuru Ben asus laptopımdan memnundum ekran menteşesi kırılana kadar. Garantiye götürdüm. Menteşe bulamıyoruz deyip çek verdiler. Şu an samsung kullanıyorum, 3. senesini dolduracak neredeyse. Batarya ölmeye başladı, onun dışında problemim yok çok şükür. Asus iyidir ama :)

@serdarkoc @mehmet.ali İyi geceler hoş geldiniz :)

@Alperen Haner Senin bisiklet olayını yeni okudum ya gözden kaçırmışım. Duvarlara asın. Boş bulduğunuz duvara yapıştırın bisikletleri altlı üstlü. Temiz olur :D

Scudo
@BF Okuru ne zamandır okumuyorum diyosan yollayayım da bana da anlatıver :D olmaz mı :D

@mehmet.ali hoş geldiniz hocam. sizde artık sabahlarsınız bizimle :D

@Samet Arslan ben eve girer girmez kapı arkasında 2 bez dolap var boş. ön tekeri sök gidon gevşek içine koy düşünüyorum. ev sahibem biraz pimpirikli ayna bile çaktırtmadı :D

Trafiğe çıkma korkunuzu nasıl yendiniz?? :uzgnm: tabi öyle bir korkunuz varsa :)

@Alperen Haner Asus artık ciddi anlamda bir marka haline gelmiş belli bu artık. Çevremde yeni bilgisayar alanlar da Asus alıyorlar. Ben Apple'cı olduğum için pek ilgilenmiyorum eheheh.

@serdarkoc iyi geceler aramıza hoş geldiniz :)

@BF Okuru peki Asus Tabletler nasıl sence? Yani orası öyle gececiyiz işte bizim için gündüz gece, gece de gündüz gibi bir şey. Boşverin ya hayat bize güzel beyler :D

@mehmet.ali o zaman sabaha kadar buradasınız artık. Burada sohbet 2-3 gündür süper gidiyor. @dogukan demirbek de burada bak unuttuk bu adamı :D Doğukan hocam yaşam belirtisi göster :D

@Samet Arslan Asus Türkiye'de beklediği popüleriteyi yakalamış gibi görünüyor çok fazla görüyorum çünkü. Ama benim merak ettiğim Tabletleri nasıldır acaba. Bir de Asus masaüstü bilgisayarların çok güzel ve kaliteli olduğunu söylüyor kullananlar. Laptop'u hiç araştırmadım ya da sormadığım için onu bilmiyorum ama menteşe talihsiz bir durum olmuş. :)

@Alperen Haner thank you so much hacım ben almiyim :D okuduklarım yeterince yetip artıyor zaten. Fazlası bizi bozar :D

@Anonim modeline göre değişiyor be savaşım. Hepsi iyi değil. Aynen.

Hayırlısı bakalım :D
Aslında hava -lerde olmasa tam pedal basmalık zaman bomboş yollarda :)

Bu arada bilgisayar mevzusu geçiyor

@Anonim Menteşe kırılması, bozulması o modellerin kronik sorunuydu malesef. Yine de garanti süresi içerisinde kırılması iyi oldu :D

@serdarkoc İstanbulda öyle bir sorunum olmadı ama trabzon trafiğinde araba kullanmak dahi istemem. KTÜ dolmuşlarında geçti yıllarım. Çok acayip şoförler var orda. Hele o sahil yolu. Aman yarabbi :D

@BF Okuru mesela Asus MeMO Pad 7 Tablet?

@mehmet.ali Kayseri o kadar soğuk mu şu an? Kar yağışı var mı peki :) evet bilgisayar konuşmadan duramayız bazen :D

@Samet Arslan aynen yoksa elinde kalırdı şanslıymışsın hocam :D

yettim gari. kuafördeydim de yakışıklı oldum biraz :D

Yıllardır windows tabanlı sistem kuracam diye kaç bisiklet parası döktüm bilmiyorum hala istediğimi alamayınca şu fotodaki yavruyu aldım 8 aydır kafam rahat :) (düzgün bi fotosunu bulamadım bi bu var)

https://farm9.staticflickr.com/8584/16445120757_e3e895e032_b.jpg

@Samet Arslan yok tabi de eve geldim banyo yaptım yemek yedim anca işte :D

@Anonim ben bi mac aldım ama karambole gitti 1 sene kullandım fena değildi. sonra asus f serisiyle başladım. ultrabook kullanıyorum şuan. keyfime diyecek yok :D

@BF Okuru hadi hadi okur anlatırsın sen bana :D öğrenciye yardım sevaptır :D

@Samet Arslan ktü dolmuşu değilde pelitli dolmuşları fena denemediysen :D c kapısına kadar uçur bizi şoför :D

@chnkrmz sıhhatlar olsun hocam

Cihan bu saatte kuaför mü? Ciddi mi bu? :D

@BF Okuru hımm başka bir esprisi yok yani peki bakalım Ali'cim bilgiler için teşekkür ettim :hhhhhh:

@mehmet.ali ben orada iMac gördüm sanki... :kedicik: Savaş bunu beğendi. İşte NASA uydusu diye ben ona derim :D neyseki benim gibi Apple'cı varmış forumda çok sevindim gece gece Mehmet hocam :D

@Alperen Haner Nasıl yani neden öyle oldu ki? Yapma bunu aramıza acilen geri dön :D Mac olmadan olmaz :D

Düzeltme: Cihan anladım son mesajından gördüm şimdi ama eve geç gelmişsin :D

@Alperen Haner okuma dışında diğer konularda yardımcı olmaya çalışırım :)

@Anonim hiç bir esprisi yok savaşım mecbur değilsen alma yani. 1GB bellek ile pek birşey olmaz. Önemi yok savaşım :)

@Anonim anakartı yaktım :D :islik:

@BF Okuru organizational behavior başlığı altında bildiklerin varsa alabilirim :D

o değilde tur düzenlersek gececiler tüm kadro gelse güzel olurdu :D

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
Geri