@orhankou hocam öncelikle güle güle kullanın diyorum gerçekten nasa uydusu gibi duruyor Ali'ninki de öyle

Sanırım bunu yapmak artık hobi haline gelmiş olsa gerek oyun da oynuyorsunuzdur kesin. Ben size şunu soracağım koltuk ilgimi çekti. Kafa yaslamak için de desteği var. Fiyatı nedir acaba? Çok güzel bir koltuğa benziyor.
@Samet Arslan anladım gerçekten kötü bir durum. Fakat 1 senedir işsiz olması da büyük sıkıntı. Hiç mi iş bulamıyor acaba? Ya tabii ki bizim Türkiye'de neler neler var en değerli meslek olması lâzım şu anda ama öyle olmuş ki, adı sanı duyulmamış meslek dalı gibi duruyor. KPSS çoğu zaman sonu hüsranla bitiyor maalesef. 4-5 sezon birden çalışıp atanamayanlar veya öyle heba olan bir sürü emek var insanların harcadığı. Kısacası birçok alan sıkıntılı. Ben zaten KPSS olayında bir şey yapamayanlara boşverin gitsin, bir şekilde ticarete falan girin şeklinde önerilerde bulunuyorum ama biliyorum o da zor. Neyseki peyzaj mimarlığında çalışma olayınız var. Kamuya girmek mucize olsa da varmış dışarıda. Arkadaşınızın 1 senedir işsiz olması da üzücü gerçekten. Umarım en kısa zamanda iş bulur ve mesleğini icra eder ayrıca zevkli bir meslektir.
@Alperen Haner eğer tecrübe varsa deneyim vs. neden olmasın. Ama bu işin sonunda kaybetmek de var. Kendine güveniyorsan üstüne git derim ama okulu bitirmek daha mantıklı olurdu galiba bilmiyorum sen yine de düşün iyice. Evlenmek sorun değil para sorun aslında. Para varsa şimdi de evlenirsin

Bir düğün yapmak acayip masraf şu dönemde ya.
@BF Okuru iyi geceler evet yoğun görüyoruz seni bugünlerde

Bak Alperen de bilgisayarını paylaştı abi hepiniz mi Asuscu oldunuz ya

kitapları da dizmiş adam oraya eee okuyor işte
@mehmet.ali hoş geldiniz iyi geceler

ne var ne yok bakalım