Scudo Sports

Gececiler Kulübü

Scudo
@BF Okuru bekleriz hocam. bu arada bende bf3 sp varmış mp indiriyorum korsan olacak ama kredinin de gideceği yerler var :(

Bugün çanakkale de turumuzun ilk günüydü, o yokuşlar ağlattı beni resmen, yanımdan geçen elektrikli bisikletli arkadaşları tek tek dövesim geldi kan ter içinde pedala yüklenirken (:) Zirveye geldiğimizde nasıl hırsla yüklendiysem rüzgar yakmış yüzümü (evden çıkmadan bide artistlik yaptım eşim güneş kremi sür dediğinde benim ihtiyacım yok demiştim) şu an pancar gibi yanmış bir yüzle istatistiğe bakıyorum siz neler yaptınız ve yapıyorsunuz bakalım.

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
@Kara Kartal geçmiş olsun hocam. bizde yatış modundayız :D hava yağdı yağacak havasında diye antrenman yapamadım bugün sıcak günler için bi 60 km yazın bana :D

Yarın ki 60 küsürmüş buna göre çok daha düz bir parkur olduğu söyleniyor bakalım, Conkbayırı'na çıktığımızda Herşeye değdi ama, seneye mutlaka sizleri de ağırlamak istiyoruz :)

İyi akşamlar sayın gececiler :) LigTV 2'de bir box maçı varmış tüm digiturk kullanıcılarına ücretsiz. Bakmak isterseniz belki yazayım dedim :D

Bir yandan tezimle uğraşıyorum.

@Kara Kartal Bu sene gelmeyi düşündüm de biraz sıkışık bir döneme geldi. Seneye mezun olmuş olurum muhtemelen. Katılmak isterim :)

• Beğen
Tepkiler: Kara Kartal
Yalnız memlekette ne bisikletler varmış arkadaş

ya arkadaş şu pc fotolarını atmayın. bisiklette salcanoya tamam ok derim oda 030 a kadar. cervelo filan görüyom utanıyom be :'(

• Beğen
Tepkiler: Samet Arslan
@Alperen Haner Hahah :D Okullar bitince biz de alırız be, üzülme bu kadar :D

Bu arada bu kadar yumruk yesem 2 ay kalkamam herhalde :D Ne dövdü be :D

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
@Alperen Haner Ah be hocam. Biter biter de sonra dersin ki ne zaman bitti bu okul :)

Bu arada gerçekten beğeniliyormuşum forum bana öyle dedi. 100. beğenimi almışım ödül verdiler bana :D

Saat neredeyse 23:00'e geldi. Bugün hava güzeldi ama serin esiyordu rüzgar. Bu gidişle yaz mevsimi zor gelecek galiba :p Nasılsınız arkadaşlar ne var ne yok? Çayımı aldım yazdım hemen :D

@Anonim Tahmin etmiştim :) Öğrenciyim hala. Kısmetse haziranda peyzaj mimarı olarak level atlayacağım :)

@Anonim @Samet Arslan hocam mesleklerden okuldan bahsetmeyelim lütfen moralim bozuluyo :D

hava burada güneşli gözüküyordu ama acayip bi rüzgar vardı. bi çıktım yolda rüzdar sallayınca vazgeçtim eve geri döndüm :(

@Samet Arslan Öğrencilikten kurtulacaksınız yani. Nasıl geçiyor peki vaktiniz derslerden falan pedallamaya vakit kalıyor mu :)

@Alperen Haner yani haklısın ama bunlar hayatın gerçekleri :D tamam ama rüzgar o kadar sert miydi ya? Yine de yapabilirdin aslında erken pes etmişsin :D

@Anonim Öğrencilikten kurtulmaya çalıştığım 3. dönem aslında :) 2 dönemdir sadece bitirme projesi alıyorum. Ayda bir trabzona gidiyorum. Onun dışında bol bol vaktim var pedallamak için :)

Geri