Bugün çanakkale de turumuzun ilk günüydü, o yokuşlar ağlattı beni resmen, yanımdan geçen elektrikli bisikletli arkadaşları tek tek dövesim geldi kan ter içinde pedala yüklenirken ( Zirveye geldiğimizde nasıl hırsla yüklendiysem rüzgar yakmış yüzümü (evden çıkmadan bide artistlik yaptım eşim güneş kremi sür dediğinde benim ihtiyacım yok demiştim) şu an pancar gibi yanmış bir yüzle istatistiğe bakıyorum siz neler yaptınız ve yapıyorsunuz bakalım.
@Kara Kartal geçmiş olsun hocam. bizde yatış modundayız hava yağdı yağacak havasında diye antrenman yapamadım bugün sıcak günler için bi 60 km yazın bana
Yarın ki 60 küsürmüş buna göre çok daha düz bir parkur olduğu söyleniyor bakalım, Conkbayırı'na çıktığımızda Herşeye değdi ama, seneye mutlaka sizleri de ağırlamak istiyoruz
Saat neredeyse 23:00'e geldi. Bugün hava güzeldi ama serin esiyordu rüzgar. Bu gidişle yaz mevsimi zor gelecek galiba Nasılsınız arkadaşlar ne var ne yok? Çayımı aldım yazdım hemen
@Anonim Öğrencilikten kurtulmaya çalıştığım 3. dönem aslında 2 dönemdir sadece bitirme projesi alıyorum. Ayda bir trabzona gidiyorum. Onun dışında bol bol vaktim var pedallamak için