Scudo Sports

Gececiler Kulübü

@Anonim bizim baş kel heralde pc desteklemiyo fazla bişey bende cod4 e davet edeyim de ayıp olmasın :D :D

Scudo
@Kara Kartal al benden de okadar 2 üni bitirdim hala okumayı düşünüyorum herhalde saplantı bende :D

@Anonim İnş. Savaşım. Araştırmak lâzım bu konuyu aslında ama her zaman konuştuğumuz gibi OS X için oyunlar zor gelişiyor malesef. Oyun kafa dağıtmak, dikkat toplamak ve refleks olayına yardımcı olduğu için herkesin oynaması gereken bir eğlence türü aslında :) Seninde işlerin dolayısıyla biraz kafa dağıtmaya ihtiyacın var :krnz:
Oyun sunucuları bizim işimiz :D hemen hepsinden haberdarım. Seni en kısa zamanda aramızda görmeyi bekliyoruz.
Saygılarımızla Wolf-ET TEAM :D

@devilmycarlos İşle beraber götürebilecekseniz ne mutlu, evlilik varsa birde eşinizin uyumlu olması mesela. Saolsun eşimin o konuda hakkını teslim etmem lazım Pazartesiden-Cumaya iş okul arası geçiyor, bu haftasonu da 2 gün boyunca tur var sabah 8.30 da çıkacam, söylenmek yerine 'Mataranı yıkadım bulaşık makinesinde, iyice dezenfekte olsun diye çıkmayı almadan unutma' dedi :)

Bisiklete binen insan mutlu olur (Trafikte verem olsam da) etrafını da mutlu eder :)

@Kara Kartal şimdi bi düşündüm de bekarlık sultanlık değilmiş gibi geldi... e hadi everin bizi abiler amcalar :D

@Samet Arslan hoş geldiniz ne var ne yok :)

@Alperen Haner ooo sen COD'cu musun? Ali'nin eski oyunudur :D ben Wolfenstein - Enemy Territory oynuyorum. Bir de COD, Mac OS için yok maalesef. Ali açıklamıştı bana gerekçelerini yapmamış adamlar.

@BF Okuru Bu oyunların geneli için öyle değil mi? Sanıyorum hemen hemen çoğunda kısmen sorun var. Evet gerçekten dediğin doğru gerekiyor bu aralar. Oyun yazın daha popüler oluyor tam zamanı başladı işte. Sunucu da mı açıyorsunuz? Şimdi belli oldu sendeki ekipmanların sebebi :p

@Anonim Hoş buldum. Ne olsun hayat koşuşturmacası :) Bu gece iyi muhabbet oluyor burda aranıza sızayım dedim :)

Sizde ne var ne yok? :)

@Kara Kartal ben daha bekarım kardes evde kaldım :D anneme bisiklet alcam dedim ''iyi alır koynuna uyursun'' dedi :) bu bisiklete evde yer olmasına ragmen eve sokmama izin vermiyorlar.eski bisikletimde bodrumdan calinmiş.Alacam ama napacam bilemiyorum.Aslında bodrumda tahta kapı var ve eski uzun demir anahtarlı ve bütün komsularda anhtar var kilitli devamlı.Ama yinede güvenemiyorum.akşamda forumda biraz çalıntı haberlerini okudum üzüldüm.Anneye çiçek filan bişeyler yapıp izni koparcam artık

• Beğen
Tepkiler: Samet Arslan
@Anonim ev ahalisi olarak cod bizim asli vazifemiz :D adam bulamazsak kendimiz takılırız serverda boş boş :D

@Samet Arslan iyi etmişsiniz. Bizim de öyle sayılır teşekkür ederim kendi adıma. :) Yani bundan sonra bu konu çok daha aktif olacak ya güzel oluyor gerçekten gündüz mesai saati sonrası keyif yapıyoruz işte. :) Yalnız nereden aklıma geldiyse, gece gece canım pizza istedi :D

@Alperen Haner COD dışında oynadığınız oyun yok mu ya :D Ali BF'ci :D

@devilmycarlos Anneniz hazır cevap belli ki kolay gelsin size yalnız bisiklet depoda kömürlükte falan durmaz tekerlerini fareler kemirir rublesine kene yapışır ön ayna kola örümcek ağ yapar kadroda pireler gezinir (Bu şekilde anlatayım da çıkarın aklınızdan)

Bazen sevimlilik yaparak emrivaki yapmak gerekebilir :)

aslında bisikletciler oyuncu da oluyormuş bak bende oyun hastasıyım ve bağımlı olarak görüyorum kendimi :D ama şöyle bişey var oyunlara bağımlı kalmıyorum bir müddet oynayınca sıkılıyorum genelde bitiremiyorum oyunları ama yeni oyun cıktımı oynarım yada cıkana kadar takip ederim :D

@Kara Kartal anneye senin avatarımı göstersem napsam :D

@Anonim Hocam "Pizza Vegas" var denediniz mi bilmiyorum. Gayet başarılıdır :)

@devilmycarlos Ben de sizin gibiyim ama bi FIFA serisinden bıkmadım. FIFA 2012 aldım 2 sene oynadım. FIFA 2014 aldım onun da 2. senesindeyim. Online oynarken felaket sarıyor meret :D

@Anonim arada sırada euro truck 2 oynarım multi :D nadiren bf2142 :D çok klasik takılıyorum :D birde pizza ne demek yahu burda aç oturan öğrenciler var :D

@Alperen Haner cod cok bozdu be abi en güzeli 2 siydi iple dağa tırmandıktan sonra cok fenaydı sanki gercek savastaymısım gibi oynardım :D

• Beğen
Tepkiler: Samet Arslan
@devilmycarlos seriyi komple bitirdim hem sp hem mp. ama 4 te bişey var bırakamıyoruz :D yan daireler filan arada iştirak ediyor da adam eksiğini kapatıyoruz :D bi baksam mı ki cod a savaş vardır belki :p

@Samet Arslan öneri için çok teşekkür ederim :)

@Alperen Haner Aslında COD oynayanlar çok oyun oynar genelde. Ali de eskiden COD sevdalısıymış, sonra BF sevdalısı olmuş. BF da kötü bir oyun değil ama güzel oyundur. Merak da etmiyor değilim hani. Tamam söyle gelsin adrese pizza :p

@Anonim aynen savaşım geneli diyebiliriz. OS X için olmuyor ya, bundan sonrada olacağını pek sanmıyorum ama bir atılım bekliyorum ben. Sunucu açmayı bırak, kaynağını buraya getirelim diyoruz :D
Ekipmanı seviyorum savaşım :D onlar olmasa bizi anında taklaya getirirler valla :D
Gerçek COD oynayanlar bile bıktı COD'dan onlar bile COD'a b... diyorlar artık :D neyseeee :D

Geri