Scudo Sports

Gececiler Kulübü

Scudo
İçmem mi @Anonim hastasıyım.
Redbul kantlandııırrrııırr :harika:

Ama bu saatte kahve içiyorum teşekkürler :rolleyes:

var epey var da kararsızlık müthiş bir duygu herkese tavsiye ederim :D

@Anonim
Sanada afiyet olsun yazmayı unutmuşum yaw :D @ProfessionaL söylediyse bir bildiği vardır. Fazlası taklaya getirebilir yani :D
Ben zararlı olduğunu düşünmüyorum ama yinede dikkat etmek lazım, belli bir saatte içmek lazım :D
Kanatlandırma konusu karışık biraz, o konuya hiç girmeyelim :D

@BF Okuru

Teşekkür ederim :D Yav tamam ama varsa bildiğin söyle de ona göre dikkat edelim. Son zamanlarda epey azalttım tamamen bırakacağım yav enerji falan hikaye yani tamamen psikolojik bir şey bu ya :D

selam arkadaşlar bu gececi tayfadan bi bilgi öğrenmek istiyorum.

bisikletimin üstünde m395 hidrolik fren seti var. ve mosso m5 maşa satın aldım. geç gelir diye ailemin evine gönderdim 6sında verdiğim sipariş bu gün ulaşmış ve görüyorum ki aşağıdaki maşada hidrolik bağlantı noktasında uzun bir demir var bu nedenden dolayı adaptör gerekir mi? gerekirse hangisinden almam lazım farklı adaptör seçenekleri gördüm ama bişi anlamadım :) cevaplarınız için teşekkür ederim :)

diğeride aldığım jant seti :) Ankara'ya gitmeme 10 gün var neden bu kadar erken geldiki bu ürünler :)
IMG-20150114-WA0003.jpg IMG-20150114-WA0007.jpg

@Anonim
Yok be savaş bişey bildiğimden değilde, kutuda yazıyorya fazlası zararlı diye :D
Ona istinaden öyle dedim :D ama sen yinede azaltma bırak. Bende uzun zamandır içmiyorum bu mereti :D
Çünkü bir faydasını göremedim. 30km rampada içincede aynı etki, içmeyincede. Bünyeyi fazlalıklardan arındırdım :D

redbull tarzı ürünleri (kimyasal içerikli, glikoz7fruktoz şuruplu) tüketmiyorum uzun zamandır. bence yol yakınken dön :D
taksitlerden gözüm korkmasa alacağım devasa bir şey ama şu an en gvenli yolum ;

(link)

(link)

ikisinden biri. bütün gün açıp bakıyorum öyle :D

@Yavuz SOYLU hocam bu sorunu forumda diğer kısımlarda sorsan daha iyi olabilir destek açısından :)

@BF Okuru anladım şimdi peki en kısa sürede tamamen bırakacağım peki powerade var sporcu içeceği bunun hakkında düşüncen nedir? :D

@Şevket Akça riske girmedikçe bir şey sahibi olamazsın :p

@Anonim ya öyle konu açmayı sevmiyorum gören olursa diye bi sordum :) cevap gelirse ne ala forumda aradım ama hiç bu maşadan kullanan yok sanırım adaptör konusuda bulamadım. neyse bekliyelim yarın sorarım cevap gelmez ise :D

@Yavuz SOYLU Selamlar.
Önce bir montajını yap, eğer kaliperi taktığında bir problem yaratıyorsa ona göre adaptör desteği sunarız :D

@BF Okuru Montaj zor :) ben 10 gün sonra gideceğim Ankara'ya bisikletide yoğun hava koşulları nedeni ile yanımda götüresim yok açıkçası. karar veremedim. götürmez isem yıllık izin vs Kıbrıs'a dönüş nerdeyse 1 ay sonra :D Ankara'da iken o işi halletsem iyi olacaktı. en kötü hidrolik seti söküp yanımda mı getirsem hımm iyi fikir :) kendi kendime konuşmak yoruldum sanırım

bu arada @BF Okuru bilgilendirme için teşekkür ederim :)

@Anonim Savaş aslında ben bu tür ürünlerin tümüe karşıyım, hepsi birbirinden beter içecekler.
Her nekadar sporcu içeceğide olsa, profesyonel olarak bu işi yapmadıktan sonra tüketmeyeceksin bence :D

@Yavuz SOYLU Şundan dolayı diyorum. Montajı yaptığında kaliper, rotor ile bir problem çıkartmaz ise, sürtme sorunu gibi. Adaptör almana gerek yok. Bende ön ve arkada adaptör kullanmıyorum 160mm.
Bisikletinde 160mm rotor kullanıyorsan sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Rica ederim :D

@BF Okuru sanırım haklısın. Yaz mevsimi iyice gelsin bakalım. İstanbul'da şöyle güzel bir organizasyon yaparız inş. :D

Çok büyük heves ile olan bisikletin üstüne bişiler koyup istediğim gibi geliştirmeye çalışıyorum böyle 0 bisiklet almaktansa daha hoşuma gidiyor parça parça :) e hayırlısı diyim o zaman 13.5 kg gelen bisikletimi şuan kağıt üstünde 3 kilo kadar hafiflettim şöyle 9 küsür kilolara indirmek şimdilik hedefim :)

maşadan 2.2 kilo kazandım jant setinden 700 gr kadar :) bence başlangıç olarak gayet yeterli aynakol sıradaki işlem ve uzun müddet öyle kullanırım sonra :) bakalım neler yapacağım daha arada sırada kadro falanda bakıyorum ama o kadar uçmakda istemiyorum :)

Yarın türk vergi sistemi finali var 400 sayfa çalışmam lazım 2 dakka bakıyom 10 dakka kayboluyom çok sıkıcı be arkadaş :) ohh adminciğim keyfin keyif çekmişin redbulluda hayat sana güzel yemin ediyorum :)..

@MertAG sen makarna keyfi yaparken bir şey olmuyordu ama :p sınavları dersleri falan çok takma geçersin sen :p

Cümleten iyi geceler anca gelebildim.

@Yavuz SOYLU yeni maşan hayırlı olsun çok şık duruyor

@Yavuz SOYLU rahatlıkla 160 mm uyumlu o maşalar çok araştırdım :D

• Beğen
Tepkiler: Yavuz S.
Geri