@Yavuz SOYLU
Aynen katılıyorum, LOL denildiği zaman çoluk çocuk geliyor benimde aklıma. Eskiden bu tür oyunların belli bir disiplini vardı onlarıda bitirdiler.
Keyifli oyunlar dilerim.
@adilekci
Profesyonel olarak mı AutoCad kullanıyorsunuz, yoksa hobi şeklindemi.
@adilekci
Başarılarınızın devamını dilerim ozaman. İş dünyasında AutoCad çok önemli programların başında gelir ve bilen kişiler aranır.
Programa yeterince hakim olursan, hükmedersin ve kazanırsın. Tekrar iyi çalışmalar dilerim.
Mac'in virüs yönü güzel, 1 yıldır kullanıyorum ve hiç virüs programı falan yüklemedim, gerek de duymadım. Apple store dışında pek uygulama da yüklemiyorum, böylece daha güvenli oluyor.
Yok ya ne bırakması anca gelebildim işim çıkmıştı afedersin çok verdiğin bilgiler için de çok teşekkür ediyorum aklımızın bir köşesinde dursun bakalım şimdilik
@Özgür KK
Peki şöyle bir şey sorsam, bu piyasada MacKeeper diye bir uygulama geziyor neyin nesi bu? Hiç kurmadım sağda solda kurma diyorlar virüs o diyorlar. Apple'da virüs uygulaması kurmak bana göre hem gereksiz hem saçma geliyor. Bir de Apple Store dışında başka yerlerden uygulama kuruyor musunuz?
@Özgür KK
Aslında bakarsak, internete bağlanan her cihaz risk altında. İster windows olsun, ister ios işletim sistemleri olsun dikkatli ve bilinç kullanıldığı sürece virüs bulaşma ihtimali azalır.
Siz yinede dikkatli olun
Bende teşekkür ederim Savaş, bildiğim konularda bol bol bilgi paylaşmasını severim. Bıkmadan usanmadan anlatırım
Benden bugünlük bu kadar Boş olursam yarın bu keyifli ve hoş sohbete devam ederiz, şimdilik sana ve tüm foruma iyi geceler dilerim
Açıkcası mackeeper uygulamasını hep istenmeyen reklamlarda gördüğümden hiç araştırmadım, yüklemedim.
Applestore dışında pek uygulama yüklemiyorum, sadece spotify, skype, calibre, vlc player tarzı bilindik uygulamalar var.
Oyun bağımlısı da değilim, istediğimde steam dan satın alıp yüklüyorum.
Açıkcası biraz dikkatli olup, bilinçli bir şekilde bilgisayarı kullanınca pek gerek olmuyor virüs programına. Artık denemek için uygulama yüklemiyorum, ihtiyaç olunca araştırıp, ona göre bir uygulama yüklüyorum.
@Özgür KK ben de benzer şekilde ilerliyordum. Bilindik uygulamalar dışında uygulama da kurmuyorum. Bir tane oyun vardı oynadığım onu kuruyorum ama iMac'te çalışmıyor maalesef. İçinde hatalar var oyunun yani düzeltmemişler Mac versiyonu, kalmış öyle yani çok önemli değil ama kış mevsimlerinde oynamayı seviyordum bir tek o eksik işte. Onun dışında gayet memnunum her türlü.
AutoCAD 2 boyut konusunda aslında gayet kolay bir program. İnsanı çok zorlayacak bir şeyi yok.
Ama 3. boyut biraz daha karmaşık. Ben 3. boyutu AutoCAD'de yapmaktansa genelde SketchUp'ta yapıp V-Ray ile render yapmayı tercih ediyorum. Biraz daha kalitesiz ama çok daha hızlı oluyor .
Elektrik ve Elektronik, yani bilgisayar destekli elektrik mühendisliği ve inşaat sektöründe mimari gibi genel olarak kullanımı yoğun olan sektörler.
İlgi alanım bunlar olduğu için söylüyorum, daha farklı sektörlerdede kullanımı yoğundur.
Bu sektör için benden daha deneyimli ve ileri derece bilgi sahibi arkadaşların olduğunu biliyorum, onlar yorum yapsa daha anlaşılır ve sağlıklı bir anlatım olur
@Anonim
Mac os x bir tık her zaman windowsun önünde ama bunda'ki etki dünyada nasıl bilemem!ama ülkemde 3000-20.000'tl arasında gezen rakamları görünce her kesime hitap etmeyen bir azınlıkda kullanıcı potansiyeli var.bu onu daha az tehlikeli yapıyor ama virüs yazılamayan sistem yok onu çok iyi biliyorum.yazan arkadaşın ne kadar hızlı ve usta olduğuna bağlı windows dünya genelinde çok büyük pazar payına sahip apple sadece cep telefonu ile microsoftun önünde(bakınız kar kış demeden bir gece önceden kuyruk önlerine app storların önü dolu hep) ama bir microsoft'da bu olay yok.
Ben sizi makineci tahmin etmiştim. Autodesk in çok çeşitli alanlarda çalıştığını unutmuşum bir anda:-D Demek isteğim şuydu aslında. Mesela; Spesifik olarak otomotiv sektöründe 3ds catia , mekanik parçalarda solidworks, teknik resimde autocad gibi programlar yoğun olarak kullanılır. Autocad in bu sektörde başka avantajlı olduğu nokta var mı Bunu sormak istemiştim, teşekkür ederim