Scudo Sports

Gececiler Kulübü

nerde gececiler. :D
@Anonim bu arada üşümemek için bişey buldum. :D benim geçen sene aldığım kolsuz kaz tüyü gibi gözüken kalın yeleğim var. onu giydim bu gün spora giderken. hiç üşüme olmadı. terlemede :D :D
ayrıca bu gün sporda beni çok haşat ettiler. her yerim ağrıyo :krsn:

Scudo
Merhaba hayırlı geceler herkese

@BF Okuru
Alı abı sızı yakalamısken sorayım. Bu nasıl bir muhendıslık harıkasıdır ? :D

Specıalızed Marka , Dura ace set BMX Gıdon :D

10173787_10152333244796310_1304044038_n.jpg

@Ebubekir İstediğin zaman özel mesajlada ulaşabilirsin bana :) yakaladığında sormana gerek yok :)
Valla pek mühendislik harikası olduğu söylenemez ama bisiklet sevdalısı zeki bir arkadaşın güzel bir eseri diyelim :D

@Ebubekir Sor sor çekinme evet gececi tayfayı görelim adminciğim nerdesin gerçi bu sitede ne çok admin var bak şimdi dikkatimi çekti türk ordusundaki generaller gibi elini sallasan admine geliyor :D Tabi bizim gönlümüzün admini kehlsteinhaus her zaman..

yalnız kickboks ta dayak yemek strese birebirmiş :D

@cihan kırmızı
Bkz:Mazlumu getirin bana :)...

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
@MertAG

valla onun gibi bişe oldu galiba :D
karşımdaki çocuk profesyonel di bildiğin komboyu yapıştırdı

@cihan kırmızı
Üzülme be dostum insanlar çatal bıçak kullanmayı öğreneli çok oldu delikli mermi icat oldu mertlik bozuldu :)..

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
@eozalp1914

Catia bilen var mı ? Varsa arada bir birkaç sorum olabilir?
Bazen takıldığım yerler olabiliyor, farklı forumlarda sormama rağmen bilen kişilere denk gelemiyorum.

@Özgür KK

Bildiğimi söyleyemem ama, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım ;)

merhaba. sanırım karar verebildim artık...
(link)
paylaşmak istedim. aylardır araştırma sonucu içime sindi :D

Herkese iyi geceler, belki de günaydın deme vaktidir artık.
Bisiklet belgeseli kurgusu yapıyorum, ancak aşk ile yapılır zaten bu iş sabahlara kadar. :)
Herkese selam, muhtemelen her gece buralardayım, çift görmeye başlayınca foruma giriyorum, düzeliyor. :)

Hayırlı geceler...

İyi geceler herkese, yok aksine tam vakti diye düşünüyorum :D birazdan diğer arkadaşlar da dökülmeye başlar :D

hoş bulduk sağ ol :D
deli gibi bisiklet arayıp uykusuz kalanlara selam olsun fsagd

Geri