Scudo Sports

Gececiler Kulübü

Scudo
Birde şimdi evde spor yapmaya başladım yaaa diyor hayırdır.diyorum senin için hayatım.bırak,diyor bırak gene diyor çıkacan turlara allahdan iri ve ağırsında sana göre bisiklet yok diyor.inadına ağır ve kalorili yemeklerr yandık valla:)

abovvv. evlenmekten gözüm korktu şuann :hasta::krktm:

@cihan kırmızı
Yok yok kadınlar baştacımız evlenin ,evlenin.süper....

@BF Okuru nerede ya BF'ciler nerede :p

Buradayım Savaş,
BF'de
  • Golmud Railway
  • Conquest Large Haritasında maçtaydım.
2560 - 0 Yendik :harika:

Ama bisikletleri sağlam ve kuytu bir yere saklayın o ayrı tabii:)önce güvenlik:)

Eagle bey sizdede bir '''über alles''havası sezdim hayırdır.

@BF Okuru

Hoş geldin :)

Sen epey kaptırmışsın ve skor şaşırtıcı ve ilgi çekici olmuş yani kısacası siz yenerek ve normalde de artık aşmışsınız gerçekten :D

@kadir aydin

Yok asla :) İkinci Dünya Savaşı'na ilgim var sadece ve o da tarihi olarak :) 39/45 arası gerçekten acayip geçmiş :)

@Anonim
Hoş Buldum :)
Sorma kaptırmadın mı olmuyor :) Maç 3200 ile başlıyor ve demir yolundaki treni alan takım bir nevi galip durumda olabiliyor, hele birde düzgün bir commander oldumu karşı takım biter :)
İşte kendi çapımda bende oynamaya çalışıyorum diyelim :D

gta 5 i torrente bağladım yarın bi bakayım :D

• Beğen
Tepkiler: MertAG
@kadir aydin ehehe benim anlaşamadığım kimse yoktur, benimle anlaşamayan vardır :p

Ve Kartal havalanır...

@BF Okuru

Peki Türkiye'de BF ile ilgili turnuvalar falan düzenleniyor mu? Evetse sen hiç gittin mi? Eski organizasyonlardan aklıma World Cyber Games geliyor ama...

@cihan kırmızı
İndirdiğiniz dosyanın gerçekte GTA V olduğunu düşünerek indiriyorsunuz fakat, siz istemeden bilgisayarınıza zararlı yazılımların yüklenebileceğini dikkate alın lütfen.
Bir çok arkadaş oyunlar neden türkçe çıkmıyor diye yakınırlar, fakat oyun firmalarıda torrent'ten hangi ülke daha çok indiriyor diye takipte
İlgisi olan arkadaşar biliyordur ama türkiye korsan oyun için söylüyorum başı çeken bir kaç ülkenden biri. Bunun önüne geçilmediği sürede hiç bir en popüler oyun türkçe olmaz.
Lütfen beni yanlış anlamayın, sadece bir hatırlatma :)

Saygılar.

@BF Okuru katılıyorum zaten kimse babasının hayrına yapmaz öyle bir şeyi. Mutlaka bir çıkarı olur yani...

Aynen öyle valla makinalarıma kurdum programları kimse kusura bakmasın torrent ve envai çeşit site kapalı benim işyerimde.

@BF Okuru
bu yazdıklarında haklısın. ama 2 gün oynayıp sıkılacağım bi oyunun orjinalini almak istemem. genelde öyle oluyor. bi crysis hoşuma gitmişti onun 2 ve 3. oyunlarını türkçe almıştım.

Keşke iş hep oyunlar ve kötü yazılımlar olsa windows ve mac os x başlı başına bir muamma zaten.

Şimdi windowsa göre unix tabanlı ve güçlü bir sistem ama onu yapan firmanın karanlık geçmişi;içinde barınan kapalı kaynaklı kodlu bir sürü arka planda çalışan haberimiz bile olmadan bilgileri aktaran uygulamalar.mesela birde ubuntu sorsan açık kaynak ama kaçda kaçı açık kaynak? kapalı kodlarda ne var.daha bir sürü konu sonuda yok bu muabbetin aslında bakma..

@kadir aydin anlıyorum doğrudur bu bilgiler ama hangi bir şey artık böyle değil ki? Bugün bir Apple store olsun Android market olsun telefona bir uygulama kurarken bile bir sürü izin istiyor yoksa kurmuyor. Zaten orada giden gidiyor çoğu insanın haberi bile olmuyor. :)

@Anonim

Tabi ki düzenleniyor ama öyle bir mekanda toplanıp yapılan turnuvalardan değil. Öyleysede ben duymadım bilmiyorum :)
Öyle turnuva takip etmem ama sadece nitrado.com var onun turnuvalarını duydum ama katılmadım, vaktimde olmadı aslında
Oyun sunucuları artık türkiye'ye taşındığı için bol bol turnuva olur :)

@Anonim
Abi zaten bu korsan işi rusların elinde, büyük bir lobi var bu işin içinde. Mafyası var bunların :D
Orjinal bişey bile almak istediğinde satıcı firma bir perakende fiyat belirler ama onların eline geçtimi yandın :) istedikleri fiyatlardan satarlar.
Daha fazlası tehlikeli olabilir. :D

Geri