Scudo Sports

Gececiler Kulübü

Scudo
Herkese iyi geceler cümleten biz burdayık.

Ben de burdayım :)

Ben de bir yere gitmis değilim.
Ama sporcu olanın bu saatte uyuması lazım aslında. Istirahat edelim ki yarın iş dönüşü keyifle turlayalım değil mi?

• Beğen
Tepkiler: tolga akyol
@Tahir Keskin

Çalışmasam şu saatte mışıl mışıl uyuyordum vallahi ayın 1 inde işim bitiyor ondan sonra beni gececilerden silin sabah erkenciler kulübüne yazın :D

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
Ben yatar. Selametle.

Selamun Aleyküm gececi kardeşlerim nasılsını iyisiniz inşallah hepinizin Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. :alkis:

• Beğen
Tepkiler: Berkay* ve SerkanH
@MertAG

Aleyküm selam. İyi geceler. Ateş Krallığı adlı filmi izliyorum. Hepimizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun... :)

• Beğen
Tepkiler: Berkay* ve MertAG
Aleyküm selam.
Bir bölüm The Walking Dead, üstüne bir miktar Tez Çalışması ve ben yatar.
Hayırlı bayramlar. :)

• Beğen
Tepkiler: SerkanH ve Berkay*
Gececi team noldu kimse yok ortalarda ? :kahve:

The Walking Dead

geçen sezon bitiminde izlemeye başladım.

2 haftada tum sezonları izledim baştan sona

en son tren vagonundaydılar 4. sezon finalinde

çok heyecanlı yerde bölümler bitiyormu öyleyse beklemektense biriksin biraz öyle izlerim

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
@Cem Ç.

Merhaba. Bence de en mantıklısı beklemek. Çünkü insanı deli ediyor. Günler geçmiyor. Pazartesi olsa da 5. sezon 4. bölümü izlesem diyorum.. :)

@Cem Ç.
ben tamamını izleyin sonra haftalık bölüm çıktığında izleyin derim.
yeni bölümler pazarı pazartesi bağlayan gece 4 de çıkıyor amerika yayınlı. ingilizceniz iyiyse int üerinden izlersiniz değilse pazartesi öğlen türk dizi sitelerine türkçe altyazılı düşüyor
bende yazın başladım diziye tamamı 1 hafta da bitti :D
not : 5. sezon ilk bölüm süper :D

ben ilk başladında beri walkin dead izliorum artık can sıktı.
öyle uzun sezon arası varkı insan unutuyo

Ben size Scherlock Holmes'ün dizisini şiddetle öneririm açıkcası ben filminden daha çok beğendim 3 sezon 9 bölüm.

adı üstünde dizi uzatmaya çalışıyorlar :D ki çizgi romanla paralel giderse 10 küsür sezon olcak toplam
ilk bölümler güzel oluyor genelde sonra geçiş bölümleri oluyor bi süre pek aktif bir şey olmuyor sonra son bölümler güzel oluyor.
5. sezonda ilk bölüm süperdi 2. bölüm vasat diyebilirim 3. bölümde baya iyiydi.zaten meraklandırcak şeyleri direk son 10sn ye koyuyorlar.
sezon 5 bölüm 1 spoiler
özellikle s5 e1 de sonda morgan ın gözükmesi :D
ama 5.sezonun çok konusu var çok aktif geçebilir.
s5 e1 spoiler
aslında garethin ölmediği olayların bob un rüyası olduğunu söyleyenler var :D bence çok düşük bir ihtimal siz ne düşünüyorsunuz?

@Mustafa Özer

Durum stabil rapor ver merkez.

Geri