Scudo Sports

Gececiler Kulübü

@Samet Arslan belki haklı olabilirsin ama bende şöyle biliyorum.

Ekmeği kızartırken ki uçan yağ ve su ekmeğin kalorisini düşürüyor, fakat bu seferde kızarmamış ekmeği bir dilim yiyorsanız, kızarmış ekmeği 3 dilim yiyorsunuz, buda size daha çabuk kilo aldırıyor. Yanlışım varsa düzeltin lütfen :)

Scudo
@Samet Arslan anime defteri kapanmaz. :D
bleach
full metal alercimst (alerçimist ama yazılışını şimdi bakamam :D )
naruto
fairy tail
attack on titan ( bu çok süperdi )
one piece
bunları kesin izlemen lazım :D

@ALI aha gece menüm böyle :D yağı uçamaz çünkü tereyağ sürdüm :D

Dosyalar

• IMG20150412004518.jpg
    IMG20150412004518.jpg
    128,3 KB · Okunma: 6
Abi 2 dakka trafige ciktik allahtan bensiz yuruyun ha? araba otomatik Allahtan:D kopru cikisi bos mu @Samet Arslan belki orda bi daha yazarim :D

@BF Okuru Sadece duyduğum kadarıyla söyledim o kadar derin bilgiye sahip değilim malesef :)

@chnkrmz Naruto ve One Piece izlemek sabır ister yahu, Naruto zaten 500 bölümü buldu diye biliyorum. Full Metal Alchemist'e başladım ama bitiremedim :D

@Alperen Haner Burdan gözükmüyor hacı :D Boştur ama ya bu saatte sanmıyorum trafik olacağını :)

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
@Samet Arslan
naruto 220 bölüm naruto shippuden 407 ( şimdilik. yavaş yavaş yeni bölümler yükleniyo )
one piece 687 bölüm. bununda yeni bölümleri yavaş yavaş yükleniyo :D
başlayınca devamı geliyo. önce başla bence :D
bu arada full metal i izle kesin. son bölümde ben duygulanmıştım :agla::agla::agla:

Daha dolmabahcenin oraya yeni girecem de kitli sisli tarafindan cikayim diyorum bura kitlenmis ah biraz daha sarjim olsa ne girerdim ben bu trafige:D

@Alperen Haner Beşiktaş-Ortaköy arası kapalı gözüküyor. Barbaros bulvarı açık gözüküyor. Köprüye bağlandıktan sonra köprüye girene kadar trafik gözüküyor yine. Her türlü trafiktesin yani :D Ama köprüyü geçtikten sonra rahatsın :D

• Beğen
@Alperen Haner tamam sen interneti kapat komple acil telefon açma veya mesaj atma durumun olur belli olmaz

• Beğen
@Ghost Laptop kullanıyormuşsun da yazarken elin touchpad'e değmiş gibi :)

@Alperen Haner Bilmem olsun mu? Kimse gelmiyor gibi :) Sabah çengelköyde börek yiyeceğiz gelin desem gelebilecek 1 milyon kişi bulur muyum? :D (Facebook grubu ismi gibi :D)

• Beğen
@Ghost yigenlerin telefonlari var:D cokerim:D

@Samet Arslan haci benim akbil nerde bilmiyorum emmi oglu sabah arabayi alirsa dimdizlak kalacam gulsuyunda :(

image.jpg
11 kişi okuyor ama sohbet yok

Ben de yatıyorum gececiler :uyku::uyku:

@Ghost banada sarj kalsin haci sonra firca yeme ihtimali var:D

@Samet Arslan ev bol :D gece hangisi uyumadiysa oraya geciyorum iste :D olmadi hafta icine ayarlayalim sakin olsun:D

• Beğen
Tepkiler: Ghost
@Samet Arslan istanbulun yarisini dolanmak ne meşakkatli ismis ya ama iyi oldu araya gezide sikistirdim bayrampasa dechatlon dan bibshort isini de cikardim yarin program olmazsa uskudardayim telefon var sende inersen bi cay corba ederiz :D

@BF Okuru abimiz ve @Anonim hocamiz bugun pek iştirak edemedi diyecektim ama pek kimse yoktu zaten:D

Neyse bende eve girdigime gore vurup kafami yatabilirim cumleten iyi geceler:)

• Beğen
Tepkiler: Samet Arslan
@Alperen Haner geceyi başlatmadın hala :D hayırdır

Nerdesiniz gececiler !?

• Beğen
Geri