Scudo Sports

Gece bisiklet sürerken saldırıya uğradım!!!

@EmirElele

Akşam 11 gidiş 1 dönüş geçtik ama bizim bisikletler dağ.Olay günü

Scudo
Bırakma olayı yapılabilecek en büyük yanlış bence ki ben daha yeni başladım su an dağ bisikletimiz var biraz daha hoyrat kullanıyoruz yol bisikleti alıcaz olayı çok sevdik.Benim taytım var ama taytla çıkmadım bugüne kadar ilerde çıkıcam yol bisikleti alınca daha sağlam uzak yollara çıkınca ama o toplum baskısı üzerimde yok mu dersen var tabi.Bu işlere yabancıyken daha çocukken tayt olayı bana da garip geliyordu ama spor ruhunu anlayınca normal bişey olduğunu anladım.Bu işle gönülden ilgilenen vucudu şekilli insanlara yakışıyor.Avrupa ülkelerinde koşuya dahi kısacık kıyafetlerle çıkıyor kadınlar.Vücudu o an spor amaçlı kullandığında bişeyleri aşman lazım.En rahatı neyse onu giymen lazım ama bu çok modern bi bakış açısı ülkemizde aranıyor oluyorsun.O yüzden dikkat etmek lazım.Ben taytla çıktığımda gözlük de takıcam kimseyi takmadan hızlı hızlı gidicem şimdiden planlıyorum.
Olay esnasında hava soguktu normal sivil takılıyordum hatta yollar çok boş olduğundan doğru değil ama kaskım bile yoktu.Saldırıyı yapanları bilmeden provoke etme sebebim nişanlımla olmam da olabilir.Kekolar karşı cinsle görünce özellikle daha çok bulaşıyor.Kendisi mağara adamı olduklarından kadın erkek birlikteliği gözlerine hoş gelmiyor doğal olgulardan uzaklar.Dikkat etmek lazım.

Bırakma konusuyla ilgili biraz daha konuşmak istiyorum bence bırakmamak gelecek nesillere olan sorumluluğumuz ve çok ciddi bir görevimizdir.Gerekirse kafaya şişeyi yiyeceğiz ya da bu yolda öleceğiz o zaman birileri önlem alıcak.Eğer bırakırsak bu güzel spor dalı ülkemizde tamamen unutulacak ortalık it kopuğa kalacak ve arkamızda yozlaşmış berbat bi toplum bırakacağız.Bu konuda bencil düşünmemeliyiz ben kendi canımı takarım gerisi boş dememeliyiz bunlar çok ciddi konular.Bisiklet olayı ruhu tam kaptığım için benim gözümde çok değerli.Modern,akılcı ve doğayı koruyan bir toplumun simgesi olabilir bisiklet.Bisiklete saygı duymayan toplumdan adam olmaz bizden de olmuyor gibi gözüküyor zaten ülkenin gidişatına bakarsak.Malesef...

• Beğen
Tepkiler: erendiz çetiner
@onur ö

Sizin altınızda bisiklet keşke topuklasaydınız:)Şaka bi yana bu tarz bi olay yaşadıktan sonra artık amaçlarını 100metre öteden anlıyorsun insanların.Bir dahakine insanların amaçlarını farkettiğiniz an sakince uzaklaşmanızı öneririm o mevkiden.Korktuğunuzu belli etmeden bu nokta çok önemli.Ben de bazen gece koşusunda olduğumda tip tip bakanlara sert-yumuşak ses tonu karışık(zor bi ayar) iyi akşamlar diyorum olabilecek belaları bir anlamda önlüyor ama evde denemeyin ben buranın insanını bayağı çözdüm.Moralleri alt üst eden olaylar bunlar.Üzülmeyin takmayın adalete insanlığa sığmaz yaptıkları geçmiş olsun.

• Beğen
Tepkiler: erendiz çetiner
@ReşitÇağırgan

İzmir'de bahsedilen tiplerden mevcut
.
Araçları: Modifiyeli scooter kullanıyorlar.
Araçlarının özellikleri:Garip bi sesi var aletlerin led ışıkları var önü kalkıyor.
İkamet :Gümüşpala-çiğli-yamanlar
Takıldıkları yerler :Bisiklet yolu,kipa mevki,karşıyaka,tershane

Görenler dikkat etsin araba,bisiklet ve uçan kuş dahil olmak üzere her şeye sarıyorlar.

çok geçmiş olsun, bu tip insanlar çok yaşamaz zaten yaşasada etrafındakilere huzursuzluk vermekten başka bir işe yaramaz.

Gece sürüşü yapan biri değilim. Yapmamamın sebebide böyle tipler malesef. Şans olmadığı için hep bana denk gelirler. O yüzden çekiniyorum açıkçası. Ayrıca bostanlı sasalı arası bisiklet yolunda yukarıda da yazdığınız gibi rezalet durumlar yaşanıyor yazdıklarınıza ek şunuda söylemeliyim; geçen yaptığım sasalı turunda ata binen biriyle karşılaştım :S Evet şaka değil önce hayal gördüğümü zannettim fakat üzerime doğru dört nala atlı birisi geliyordu. Bu bana pes dedirtti doğrusu.

Geri