Scudo Sports

Gece bisiklet sürenler görünürlük için neler yapıyorsunuz?

ÇaNakkaLeRuHu

Forum Bağımlısı
Tepki
5.487
İsim
MuHammeT
Bisiklet
Merida
Arkadaşlar ben gece trafiğe çıkma konusunda hassasım biraz o yüzden aşağıdaki videoda belki abarttığımı düşünenler olabilir :) Fakat gündüz gözü ile üstümüze çıkan hanzolar gece neler yapmaz diye düşündüğümden sağlam bir görünürlük yaratmaya çalıştım. Ayrıca gidonda bulunan sigma buster 200 far ı ikiye çıkartmayı düşünüyorum...

Kullanılan malzemeler ve fiyatlarını da ayrıca yazacağım sizde açıklamalı belirtirseniz herkezin bilgisi olur.. Güzel olur... Faturaları videodan sonra en alta ekleyeceğim...

1- Sigma Buster 200 Ön Far (135 tl. Civarı Atak Bisiklet )
2- Knog Blınder Road R Arka Stop ( 130 tl. Civarı yine Atak Bisiklet )
3- Dreamcar 7 Renk Tireflys Ledli Jant Işığı( Siboba takılıyor !.. ) Bunların faturası altta..
4- Ayrıca yine Moda-Car Glow Smart Mavi Ledli Sibop ışığı ( Bu sadece Mavi yanıyor 1.. )

17-DREAMCAR VE MODACAR SİBOP IŞIKLARI22.png

Scudo
Selam, siz görünürluk için demişsiniz ama ben görmek icinde tavsiye edeyim.
-Kaliteli bir antifar gözlük
Görünmek için ise ;
-Reflektörlü yelek
-Paça bandı
Tavsiyelerimi değerlendirseniz pek sıkıntı çıkacağını sanmıyorum iyi forumlar.:)

Hocam iyi güzel ama bu video da bile gözlerim ağrı yapmışken trafikte giderken arkadan veya önden gelen aracın gözlerini rahatsız etmesi sonucu da kaza yaşanabilir. Ön ve arka farlar çok iyi ama siboplarda olan ışıklar fazla bana göre.

gece suruslerinde gorunurluk icin yukaridaki gibi flasorlu cakarli yanip sonen nasil derseniz artik o sekilde bir isik sistemi kullanmanin hic bir faydasi yoktur. onemli olan surekli olarak uzun mesafeden gorulebilecek sekilde sabit bir sekilde onde beyaz arkada kirmizi isik yeterlidir. reflektor modu ise acil durumlarda kaza yaptiginiz dustunuz vs gibi durumlarda kullanilan bir olaydir . yoksa rengarenk bi yanip bi sonen isiklari kullanmak karsi taraf icinde faydadan cok zarar getirecektir.

• Beğen
Tepkiler: Whirlwind
@Burakb993

Çok karanlık bir yerde yaktığım için ve yakından çekim yaptığım için o şekilde görünüyor. Dışarda etkisi çok daha farklı doğal olarak. Çevrede de ışıklar var ve normal gözüküyor yani rahatsız edici bir ışık vermiyor dışarda bunlar.

@Murat.Bagci

Şöyle söyleyeyim o onun sadece bir özelliği 7 farklı modda yanıyor iki lambada. Yani istersen düz konuma da alabiliyorsun hepsini.

Ondan da olabilir tabii. Bisiklet haricinde sizin de reflektörlü yelek falan giymeniz daha da yararlı olabilir. Kazasız belasız sürüşler dilerim hocam :harika:

@Burakb993

Eyvallah kardeşim. Tedbir bizden takdir ALLAH(C.C.)'tan.

@Burakb993

Ayrıca belirteyim gece pek sürmüyorsunuz heralde. Aracın farları üstünüze vurdumu zaten lambaların bir fonksiyonu kalmıyor :) Önemli olan yanına gelene kadar seni farketmesi...

@ÇaNakkaLeRuHu Ön farı moon veya ebay,aliexpress gibi sitelerde satılan 3 ledli modellerden de alabilirsiniz aslında. Çok daha uygun fiyata yüksek kaliteli ışık elde edersiniz.

• Beğen
Tepkiler: Whirlwind
Geri