Scudo Sports

Gece bisiklet sürenler görünürlük için neler yapıyorsunuz?

@ÇaNakkaLeRuHu Batarya taşıma olayı sizin için sorun olmayacaksa böyle ürünler çok daha iyi aydınlatma sağlıyor. Ben de tek ledli olan var o bile yeterli geliyor bana. Hatta bir keresinde caddede sağdan giderken çakar modda araçlar yol bile vermeye kalkıyordu bana :):)

Scudo
Açma kapama düğmesi bile yapmıştım sonra kadroya bantladim hem gidona hem kadroya hem sele borusuna yapabilirsem süper olur valla :)
Bi bakalım belki yeniden bi şeyler yapabilirim :D:harika:

@ÇaNakkaLeRuHu İlk başlarda bende sizin gibi düşünüyordum ama bir kaç gün önce hesapladım yaklaşık 200 dolar civarı alışveriş yapmışım. Sadece 1 tanesi sorunlu oldu onda da para iadesi aldım 1 haftada.

(link)
tavisye ederim ön müthiş arkada fena değil. sırtına çanta almıyorsan fosforlu yelek giy, çanta takıyorsan çantaya fosforlu kılıflardan al derim. birde bol bol dua :D

@M.Furkan Kurt

Bunun aynısını bendekileri alırken Atak Bisiklet de bana göstermişlerdi. Ben sıgma yı tercih ettim. Işık kalitesi daha iyi gibi gelmişti o an bana. Bilemiyorum.

@M.Furkan Kurt

Bunun aynısını bendekileri alırken Atak Bisiklet de bana göstermişlerdi. Ben sıgma yı tercih ettim. Işık kalitesi daha iyi gibi gelmişti o an bana. Bilemiyorum.
@serkanoz87

Max 30 LUX dediği 300 lümen ise düşük gibi...

@ÇaNakkaLeRuHu hocam lüx lümen hesabını bilmiyorum :) 30 lüx power modu ben eco mod yani 15 lüxte kullanıyorum. scoter tarzı motorlar bile abi far çok iyimiş diyo, yayaların arkadasına geçince yolsa araba sananlar olup zıplayanlar oluyor. gücü ve kalitesi çok iyi,

• Beğen
Tepkiler: Whirlwind
Geri