ÇaNakkaLeRuHu
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 5.487
- İsim
- MuHammeT
- Bisiklet
- Merida
Arkadaşlar ben gece trafiğe çıkma konusunda hassasım biraz o yüzden aşağıdaki videoda belki abarttığımı düşünenler olabilir
Fakat gündüz gözü ile üstümüze çıkan hanzolar gece neler yapmaz diye düşündüğümden sağlam bir görünürlük yaratmaya çalıştım. Ayrıca gidonda bulunan sigma buster 200 far ı ikiye çıkartmayı düşünüyorum...
Kullanılan malzemeler ve fiyatlarını da ayrıca yazacağım sizde açıklamalı belirtirseniz herkezin bilgisi olur.. Güzel olur... Faturaları videodan sonra en alta ekleyeceğim...
1- Sigma Buster 200 Ön Far (135 tl. Civarı Atak Bisiklet )
2- Knog Blınder Road R Arka Stop ( 130 tl. Civarı yine Atak Bisiklet )
3- Dreamcar 7 Renk Tireflys Ledli Jant Işığı( Siboba takılıyor !.. ) Bunların faturası altta..
4- Ayrıca yine Moda-Car Glow Smart Mavi Ledli Sibop ışığı ( Bu sadece Mavi yanıyor 1.. )

Kullanılan malzemeler ve fiyatlarını da ayrıca yazacağım sizde açıklamalı belirtirseniz herkezin bilgisi olur.. Güzel olur... Faturaları videodan sonra en alta ekleyeceğim...
1- Sigma Buster 200 Ön Far (135 tl. Civarı Atak Bisiklet )
2- Knog Blınder Road R Arka Stop ( 130 tl. Civarı yine Atak Bisiklet )
3- Dreamcar 7 Renk Tireflys Ledli Jant Işığı( Siboba takılıyor !.. ) Bunların faturası altta..
4- Ayrıca yine Moda-Car Glow Smart Mavi Ledli Sibop ışığı ( Bu sadece Mavi yanıyor 1.. )