Scudo Sports

Gebze Pedal Grubu

Scudo
Maalesef gebze-pendik arası banliyo trenleri kalkıyor. istanbula gitmek istediğimiz zaman nasıl gidicez biz arkadaş? E-5 ten mi. Yoksa vapurla yalovaya geçip ordan da pendiğe geçmek mi mantıklı?

ya gebze ne kadar iğrenç bir yer. Küçücük ama kalabalık. Bisikletle gitmediğim yer kalmadı. arkadaşlar nerelere gidebilirim. Darıcaya,eskihisara, mutlukente, çarşının her yerine gittim. Tübitağın içerisi var aslında ama içeriye herkesi almıyorlar, fakat eskihisar tarafından girilen bir yer var oraya gitmeyi düşünüyorum

@ibrahim uzun

İstasyonun ordan gebze-pendik minibüs kalkıyormuş,bisiklet le istanbula gitmek için tuzlaya kadar e-5 yan yoldan ordan sahile çıkılıyo,istanbula gittiğimizde bu yolu kullanıyoruz biz

@AydınUS

tuzla sahil ile pendik sahil arasında bi yerden sonra yol bitmiyor mu? o arada E-5 e mi çıkıyorsunuz?

Bizim gittiğimiz yol biraz karışık tuzlaya kadar yan yol e-5 den gidiyoruz ,tuzlanın girişinden sağ dönüyoruz şehir içine giriyoruz ordan,8-9 km sürüyo yol pendik sahil yoluna çıkıyoruz

@AydınUS

tmm anladım. google maps tan baktım, bir süre sonra tersane çıkıyor sahil bitiminde, ondan sonra da tersane yolundan devam ediliyor kaynarca sahile varmak için. biraz karışık sanırım.

@ibrahim uzun

Evet biraz karışık gibi,bi kaç kere gidince kolay geliyo.

Arkadaşlar bugün eskisahar yapcaz,uğur dersanesinin yanında otopark olan yerde saat 18:00 buluşcaz.Herkezi bekliyoruz....

• Beğen
Tepkiler: selcuk yucel
Merhaba arkadaşlar buluştunuz mu ben Ayvalık'a gittim 4 gün yoktum bu hafta sonu inşallah bisikletimi alıyorum, Akçayda 3 tane salcano 1 tane carraro bisiklet gördüm hepsi baya güzeldi ve tur yapıyorlardı, yakından çok daha güzel.

Arkadaşlar 06.05.2012 pazar günü denizli köyü yapcaz,saat 9 da çarşıdaki uğur dersanesinin yanındaki otopark da buluşcaz.Tempo yüksek olmucak normal seviyede olcak herkes katılabilirim.

gebzepedalgrubu@hotmail.com

(link)

günaydın arkadaşlar döndüğümüzde beni bir un çuvalı gibi arabaya alıp eve götürdükleri andan sonrasını hatırlamıyorum sabah uyandım :D çok güzel turdu herkese teşekkürler ilk günümde elimden geldiğince gruptan kopmamaya çalıştım. Gezi ile ilgili konu açıp resim paylaşım yapmıyormuyuz?

Arkadaşlar cumartesi günü (19.05.2012) Yalova termal tarafına doğru gidiyoruz,saat 7 de uğur dersanesinin yanındaki otopark ta toplancaz.Tempo yüksek olmucak normal seviyede olcak herkes katılabilir.

gebzepedalgrubu@hotmail.com

(link)

@imerkhevi

Haftaya pazar günü bişeyler yapıcaz;
Burdan takip edebilirsiniz;
(link)

murat abi ben turlara gelicam işallah ama yaşım 15 ama profesyonel yapıyorum geliyim mi :)

@yusuf41

Tabi ki gelebilirsin,yaş sorun değil..

• Beğen
Tepkiler: yusuf41
Geri