Scudo Sports

Gebze Pedal Grubu

Tamam teşekkürler :)En yakın fırsatta gelmeye çalışıcam :)

Scudo
arkadaşlar bu hafta içi ufak çaplı bi tur yapmayı düşünen var mı?

halil bey kusura bakmayın cevabınızı geç gördüğümden cevap yazamadım..ben yeni başladım sayılır bisiklet hobisine,hazirandan bu yana ufak turlar yapıyrm şehir içinde,eskihisarda filan...pedal grubu pek aktif değil sanırım...o yüzden katılamadım turlara...ben yeni başladğm için beni fazla zorlamayacak turlar yapmak istiyorum..sizin de yardımınızla. :)

• Beğen
Tepkiler: halil fatih akbaş
bu akşam musait değilim mfakat yarın akşam diğer arkadaşlarada söyleyeyım ufak bir tur yapalım hem tanışmış oluruz

• Beğen
Tepkiler: Erhan Gunes
Arkadaşlar bu pazar sahilden kadıköy yapıcaz saat 8:30 de uğur dersanesinin yanındaki otopark toplanıyoruz.(Çarşıdaki halk bankasının karşında),Tempo normal şekilde olucak,herkes katılabilir.

22 Eylül Cumartesi BALLIKAYALAR turu

22 Eylül Cumartesi Pendik'ten Gebze ballıkayalara gitmeyi düşünüyorum,maltepe,pendik,kartal,aydos,yakacık kurtköyden katılmak isteyen olursa bana mail atabilirler...orjinal_55@hotmail.com
1.tur gezi amaçlıdır
2.10.00 19.00 arası
3.yemek ballıkayalarda kendi imkanlarımızla olacaktır.
4.kask,iç lastik bulundurulması güvenlik için önemlidir...

Arkadaşlar pazar günü saat 10:00'da uğur dersanesinin yanındaki otoparkta toplanıp eski yoldan İzmit' gidip geleceğiz tempo normal seyrinde olacak herkez katılabilir...
İletişim:Halil Fatih Akbaş
(link)

• Beğen
Tepkiler: halil fatih akbaş
Pazar günü yalova termal tarafına doğru gitcez gelmek isteyen varsa gebze den gelcek arkadaşlar saat 7:30 gibi gebze uğur dersanesinin yanındaki otopark da olsunlar,darıca,istasyondan gelcek arkadaş da ise 08:00 gibi feribotun orda olsunlar,orda buluşuruz.

Ohooo 22 Haziran'dan beri hiç bir paylaşım yok arkadaşlar, facebook çıktı forum bozuldu mu yoksa? Haydi ekşın.

Arkadaşlar Bende Gebzedeyim hiç karşılaşmıyorum böyle gruplarla bir etkinlik olursa katılım hacıhalil mahallesindeyim

Valla bende Gebze tren istasyonu civarındayım. Bir organizasyon olursa bende varım... :)

Bende Tuzla Aydinli.) Baslangici soyle yapalim gunluk rotada kac km yapabiliriz onu konusalim akabinde rotaplanlamasi yapalim.

gebzede bısıklet satan yer varmı ozellıkle carraro 224 satan bundan alcamda

Arkadaşlar merhaba;
19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı kutlamaları çerçevesince bu sene Bisiklet Korteji de yapılacaktır.Herkesi bekliyoruz..
(link)

• Beğen
Tepkiler: kev1ncon
Arkadaşlar haftaya pazar günü (08.06.2014) bisikletliler derneğinin düzeldiği dünya çevre günü gezisi var.Güzergah saat 11 de taksimden başlıyo,boğaz içi köprüsünden geçip,harem de bitiyo.Gebze pedal olarak bizde katılcaz bizim gidiş güzergahımız,sabah 5 de cumhuriyet meydanında toplancaz 5:10 gibi hareket edicez,gidiş tuzla ya kadar e5 yolundan,tuzladan sonra sahil tarafından kadıköye kadar gitcez,kadıköy den vapura binip avrupa yakasına geçicez.Gebze Pedalın bütün üyelerini bekliyoruz.Gelmek isteyen arkadaşlar yanında yedek iç lastik,yama kiti,pompa kesinlikle olsun ve en önemlisi KASKI kesin olsun.
(link)

Sudüşen şalalesine gidiyoruz,detaylar;
(link)

Merhaba Arkadaşlar Bende Yeni Bisiklet Aldım Guruba Girmek Sizinle Tanışmak İsterim...

@pisco
Hoşgeldiniz :) face den gruba katılabilirsiniz. @gebze pedal grubu

Geri