Scudo Sports

Gebze Pedal Grubu

@serdarmurat

Size 16 inç kadro boyu uygundur..

Scudo
@serdarmurat

En kısa zamanda düzenleriz.

çok memnun olurum
kron xc250 alacağım işallah fikirleriniz için teşekkür ederim 16" kadrolulara yarın bakmaya devam edeyim ayın 6sında maaş alıyorum 6-7 si civarında bisiklet almayı planlıyorum işallah bir aksilik çıkmaz. gebzede bir grup olmasına çok sevindim ben de bizim şirkette sürekli kendime yandaş arıyordum tabi katılacak kimseyi bulamamıştım çok sevindim.

@serdarmurat

Rica ederim,inşallah çıkmaz bisikleti internet üzerinden alırsanız bisiklet kutulu şekilde geliyo gidon ve boğaz ön tekerlek takmanız gerekiyo,yapamaszanız yardımcı olurum.

selam kron xc almayı kafaya koydum bunun 2. elini alsam pişman olur muyum? Yoksa hiç macera aramayım 0 mı alayım?
Daha doğrusu şöyle sorayım. Sadece bisiklet almakla olmuyor elbette kask, aydınlatma vs. gibi koruma ve aksesuarlar da almam gerekecek bunların aşağı yukarı maliyeti nedir?
ona göre bu ay hesap yapacağım. Aslında bir kağıt çıkarıp forumu inceleyip liste çıkarabiliyorum ama deneyimli birinden fikir almak daha iyi çünkü bütçemi sarsmamam lazım yaz sonu düğün yapıcam maddi durumu kontrol altında tutmam lazım herşeyin iyisi fakat ucuzu lazım bana en kalitelisi olması şart değil başlangıç seviyeyim.

bunlar nasıl?

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

bunların hiç biri görünüm olarak bana güzel gelmedi ama fiyat olarak ucuz olup marka olarak bildiklerimi seçtim bunların arasında görünümünü boşver şu çok iyi dediğiniz var mı?

@serdarmurat

zaten bu aracı zevk için alıyoruz ve 0 bisiklete binmek kadar güzel birşey yok. bence bisiklet aşkınızı o ilanda ki hurdalarla zedelemeyin. Kron xc250 den başlayın gerisi allah kerim. O ilanda gösterilenler çocukların günde 1 saatliğine mahalle aralarında kullanabileceği türden bisikletler. onun için hiç bakmayın düşük fiyatlı 2. ellere.

Yolladığınız ilanlardaki bisikletlere baktım aralarında sedona 261 (2010) modeli iyi başlangıç olarak ama onunda kadro boyu büyük ,2 el bisiklet önermem ilerde sorunlar çıkartabilir.Tanıdığım birinin başına geldi,hiç macera aramayın 0 alın.

teşekkür ederim yorumunuz için ozaman tüm yollar kron xc250ye çıkıyor, gebze yakınlarında elden teslim alacağım kart geçen bir yer var mı bildiğiniz?

@serdarmurat

Rica ederim,gebze de doğru düzgün bisikletçi ve bisiklet satan mağaza yok gebze de bulabilceğiniz bisiklet ler çift amortisörlü dandik bisikletler var,bide bianchi ve salcano var onlarda sipariş üzerine getiriyorlar.Muratoğlu bisikletden alabilirsiniz kredi kartına da taksit yapıyorlar bisiklet ti alınca bana getirirseniz ben toplar ayarını yaparım.

(link)

@serdarmurat

bir hafta sonu istanbula gidin ve gezin. Sirekecide bisiklet satan çok yer var bence oraya bir göz atmalısınız

Son bir soru :rolleyes:
Sıfır kron xc 250lerin görünümü çok hoşuma gitti yüzde 99 alıyorum ama aşağıdaki bisiklet aklımı karştırdı
xc250 fiyatına xc1000 ikinci el ama temiz görünüyor ve istanbulda sizin görüşünüz nedir?
(link)

Aşağıdaki şekilde bir liste çıkardım hayırlısı bakalım.

ALACAKLARIM (Yazdıklarım ortalama fiyat ve ayıracağım bütçe)

Kron XC 250 21 Vites 26"............550 TL
Alyan Seti..................................evde var :)
Zincir sökme aparatı....................10 TL
Sele altı çanta.............................25 TL
Mini Pompa................................15 TL
Yama takımı...............................10 TL
Suluk kafesi ve suluk...................15 TL
Aydınlatma..................................20 TL yeter sanırım
Eldiven........................................20 TL
Kask...........................................30 TL
KM Saati.....................................50TL
TOPLAM____________________745 TL

2 hafta oldu bisikleti alalı, üzerinde hiçbir aksesuar yok:) üstelik akşamları da çıkıyorum dışarı

ben kask takamıyorum ya rahatsız ediyor beni, bisikleti de trafikte kullanıyorum ara da hız yapıp arabaları solluyorum falan ama kafamda kask yok:) aslında bi yandan da iyi daha çok dikkat ediyorum etrafıma böylece dikkat kabiliyetim artıyor:)

Dostum kendine dikkat et kask çok önemli benim kafada da sıkıntı yaratacaktır malum ebatlarım biraz geniş ama kasksız çıkamam sanırım çünkü kask sayesinde hayatta kalmış motorcu arkadaşım var, korumasız vefat etmiş tanıdığım var o yüzden pisikolojik yani korkarım.

@serdarmurat

gebzede kask takınca insanların bakışları beni rahatsız diyor. Sinir oluyorum, o yüzden takmıyorum.

Geri