Scudo Sports

Gebze Pedal Grubu

@AydınUS

Katılmayan çok şey kaçırır ;) Tabiki iş nedeni ilen gelemiyorum ama gittim ve biliyorum kazasız sürüşler ;)

Scudo
Bu akşam saat 9:30 da uğur dersanesinin yanındaki otopark da toplanıp eskisahar gidiyoruz herkesi bekleriz.

Merhaba arkadaşlar,haftaya yani 3.eylül.2011 yalova sudüşen şelalesine gidiyoruz.Uğur dersanesin yanında saat 6:40 gibi toplancaz.Saat 07:00 hareket etcez,gelmek isteyen varsa belirtirse iyi olur.

• Beğen
Tepkiler: SerkanNamazcı
@AydınUS

İLK ÖNCE HERKESE MERHABA ADIM EMRE SU DÜŞEN TURUNDEN DETAYLI BAHSEDERMİSNİZ KAÇ KMDİR BENDE KARTALDAN KATILABİLİRİM TURUNUZA

@AydınUS

mrblar bnde bu spora yeni yeni başlıyorum. Gerçi uzun süreli bireysel olarak bisikletle spor yapıyordum fakat ilgim artmaya bailadı.

Bende Gebzedenim ve sudüşen turuna katılmak istiyorum.Bizleri daha detaylı bilgilendirirmisiniz? Face gebzepedal grubunu duvarından bu turun duyurusu kaldırılmış yoksa iptalmi?

@OsmanSönmezay

İptal ettik,haftaya tekrardan düzenlicez o zaman katılabilirsiniz.

Arkadaşlar pazar günü hava güneşli kadıköye kadar sahil yolundan turlamayı düşünüyoruz.Gelmek isteyen varsa saat 8 de uğur dersanesin yanında buluşcaz.

@onur ti

Selam,aktivite yapmaya çalışıyoruz..

Merhaba gebzede pedal grubu olduğunu gördüğüme çok sevindim benim şuan bisikletim yok ama bu ay almayı düşünüyorum yardımlarınızı bekliyorum forum da ve organizasyonlarda aktif katılımcı olabilirim adım serdar herkese selam

ekledim
bisiklet almak istiyorum, 2 sene öncesine kadar sürekli bisiklet tepesindeydim ama 2 senedir arabamla uğraşıyorum ve gebzeye taşındım, özene bözene evlat gibi baktığım bir twingom var
ayrıca onun kulübünde de önde gelen üyelerdenin organizasyonlar yapıyoruz. Bisiklet almam lazım öncelikle ne tür almamı önerirsiniz ince tekerlekli kıvrık direksiyonlu yarış bisikletim vardı çok eskiydi ama bakımlıydı o ayvalıkta kaldı (Ayvalıklıyım) şimdi çok kilo aldım beni taşıyacak dağ taş yol gidecek türde bişey arıyorum. Sigara içmediğim için kondisyonum iyi ama kilodan dolayı sıkıntı var :D

@serdarmurat

Anladım :) bütçeniz nedir?Ona göre bende size bisiklet öneriyim..

350-500-600 maks 750
ben de sahibinden.com a bakıyorum başka nerelere bakayım sıfır mı alayım 2. el mi

şimdilişk bunları buldum, nasıl?

1- (link)
2- (link) (göüzme şık geldi ondan)
3- (link)
4- (link)
5- (link) (biraz uzakta)
6- (link)
7- (link)

Çift amortisör almayın,düz yolda ve rampa çıkarken arka amortisör güçü emiyo,sadece önde amortisör olcak.Boyunuza göre kadro boyu
bakmanız lazım.
Şu modeller gayet iyi;
(link)
(link)
(link)

meraba ben de gebzedeyim. size önerim 2. el bisikletlere bakmayın, olası sorunlarla karşılaşabilirsiniz. aradığnız fiyata göre en iyi bisiklet kron xc250 dir. salcanoya şuna buna bakmayın, hele çift amortisörlere hiç bakmayın, ilk günden fırlatır atarsınız bisikleti:) tek amortisör en iyisi, gidin bir sıfır kron xc250 alın rahata kavuşun.

• Beğen
Tepkiler: M.Burak KARADAĞ
Geri