Scudo Sports

Gebze Pedal Grubu

Gebze Pedal Grubu olarak yaz aktivitelerimize kaldigimiz yerden devam ediyoruz
Yer:Kerpe
Tarih:03-07-2010 ( 3 temmuz aksami)
hareket yeri:Gebze
Ulasim:Gebze de bulusup tren ile izmite kadar gidiyoruz ordan da pedallayarak yaklasik 45 km suruyoruz ve sonunda kerpeye ulasiyoruz
konaklama:cadirlarda kaliyoruz kisi basi tahmini fiyat 10 tl
Yiyecek:eek:rtak karara gore ac kalmiyoruz
Aktiviteler:Deniz kum gunes den yararlaniyoruz
Donus:4 temmuz aksami geceye kalmadan donuyoruz

KATILIMCILAR LISTESI

1-SELCUK YUCEL
2MURAT ICLEK
3-SEMIH DORU
4-ONUR KAHRAMAN (belirsizligini koruyor)

katilmak isteyen arkadaslar kendini listeye eklesin.saglicakla kalin daha detayli bilgi en kisa zamanda yayinlanacaktir.herkese iyi pedallamalar diliyorum

Scudo
@Murat İçlek
sağolun arkadaşlar.Cumartesi günü sabah 8:10 haraketle yol bisiklet grubuna katılacağım.Kaynarcadan onlardan ayrılıp gebzeye geleceğim.Akse sapağında bir arkadaşla kahwaltı yapıp sonrasında sizlerle görüşmeyi planlıyorum.Bakalım cumartesiye gene haberleşiriz.

Murat hocam özelden cebini yazarsan seni ararım geldiğimde.

göörüşmek dileği ile :D

kardesim ctesi bende akse sapaginda olacagim isim geregi haber verirseniz bende karsilarim sizi

@Murat İçlek

yeni grubunuz hayırlı olsun şimdi gordum mesajınızı . kazasız belasız pedallayın :)

@arda taşan

Tamam hocam ozelden yolladım telımı .

@Aziz Özkan

Guzel dıleklerınız ıcın sagolun aynıları sızin ve grubunuz ıcınde geçerli saglıcakla kalın . Eliniz gidondan ayağınız pedaldan ayrı gayrı kalmasın :)

Arkadaslar kotu hava sartlarından dolayı turumuz ıptal olmustur bilginize. En kısa zamanda gorusmek dılegıyle saglıcakla kalın

@Murat İçlek
Selam murat hocam.Yarınki planımı değiştirmek zorunda kaldım.Bisiklette bazı problemler var.Gebzeye gelmem sorun olabilir.Başka bir zamana erteliyorum.Haberleşiyor oluruz.Kusura bakmayın arkadaşlar.

Gebze Pedal Grubu olarak yaz aktivitelerimize kaldigimiz yerden devam ediyoruz
Yer:Kerpe
Tarih:03-07-2010 ( 3 temmuz aksami)
hareket yeri:Gebze
Ulasim:Gebze de bulusup tren ile izmite kadar gidiyoruz ordan da pedallayarak yaklasik 45 km suruyoruz ve sonunda kerpeye ulasiyoruz
konaklama:cadirlarda kaliyoruz kisi basi tahmini fiyat 10 tl
Yiyecekrtak karara gore ac kalmiyoruz
Aktivitelereniz kum gunes den yararlaniyoruz
Donus:4 temmuz aksami geceye kalmadan donuyoruz

KATILIMCILAR LISTESI

1-SELCUK YUCEL
2MURAT ICLEK
3-SEMIH DORU
4-ONUR KAHRAMAN (belirsizligini koruyor)
5-MUAMMER CEBI

katilmak isteyen arkadaslar kendini listeye eklesin.saglicakla kalin daha detayli bilgi en kisa zamanda yayinlanacaktir.herkese iyi pedallamalar diliyorum

kısa bir aradan sonra gebze pedaldan uzak olucagım tatile gidiyorum..aklım hep burda kalacak ama neyse erken dönmeye calışacagım gelince yine hep beraber oluruz....tekrar görüşmek dilegiyle kib:))

• Beğen
Tepkiler: selcuk yucel
GEBZE PEDAL GRUBU

Yarin aksam eskihisar turu yapiyoruz.saat olarak 19:30 yer olarak ugur dershanesi yaninda toplaniyoruz gelmek isteyen arkadaslarin isimlerini asagiya belirtmelerini rica ediyoruz cunku bazi zamanlarda isimleri olmuyor ve bizde beklemeden gidiyoruz sonra sikinti oluyor

katilimcilar listesi

1-Selcuk Yucel
2-Aydin Us
3-Muammer Cebi
4-Mehmet Oyverdi

GEBZE PEDAL GRUBU

Yarin aksam eskihisar turu yapiyoruz.saat olarak 19:30 yer olarak ugur dershanesi yaninda toplaniyoruz gelmek isteyen arkadaslarin isimlerini asagiya belirtmelerini rica ediyoruz cunku bazi zamanlarda isimleri olmuyor ve bizde beklemeden gidiyoruz sonra sikinti oluyor

katilimcilar listesi

1-Selcuk Yucel
2-Aydin Us
3-Muammer Cebi
4-Mehmet Oyverdi
5-Ibrahim Ozan
6-Oguz Kumcular
7-Semih Doru

Geri