Scudo Sports

Gebze Pedal Grubu

@onur onur

Merhabalar araç trafiği olmayan yer gebzede yok gibi biz gaziler dağına çıkıyoruz güzel antreman yapılıyo,gebzede bakım yaptırılcak yer yok mecburen istanbul gitmek gerekiyo,bizde tur,antreman olcayı zaman facebook da gebze pedal sayfamızda belirtiyoruz ordan takip edebilirsiniz.En kısa zamanda tanışmak dileğiyle iyi pedallamalar.

Facebook sayfamız

(link) acebook.com/#!/group.php?gid=383495489840

Scudo
Yarın 14:20 gibi mutlukentte olucagız gazıler ormanına turlamaya gırıcegız orada olursanız tanısabılırız . tel numaram 531 328 49 97

Gebze pedaldan 3 arkadaşla tanışma imkanım oldu keşke bisikletim yanımda olsaydı da bende gelebilseydim.. diye hep iç gecirdim.

@SerkanNamazcı

Bayramda memlekete gidersen getirirsin herhalde bisikleti ..:)

• Beğen
Tepkiler: SerkanNamazcı
@AydınUS

Aydın neden gelmedin ugur dersanesinin oraya bekleye bekleye agac olduk :D

@SerkanNamazcı

Kusura bakma bekletiysem özür dilerim aynakolu ve pedalları değişiklik yaptığım için yeni olanlar gelmediği için gelemedim ondan en kısa zamanda görüşürüz inşallah

• Beğen
Rica ederim ne demek . Sizi görmek bile bana mutluluk verdiginden emin olabilirsiniz.

Daha nice turlar yapmanız dilegimle.

• Beğen
Tepkiler: Aydın US
Arkadaşlar Cuma yada Cumartesi günü Kartepe'ye gidilicektir. Kesin gün yarın belli olucak . Bu guzel havayı değerlendırelım zirve kaçmaz dıyorum herkesi beklıyorum

Kartepe yolundaki rampadaki trafik gözümü korkutuyor.

Arkadaşlar bu hafta sonu hava yağmurlu olmazsa kadıköy yada gebze köyleri gitmeyi düşünüyoruz,pazar günü saat 09:00 uğur dersanesini yanında toplanıyoruz.Gelmek isteyenler facebook da gebze pedal grubu sayfasına isimlerini yazabilirse iyi olur.

• Beğen
Tepkiler: selcuk yucel
hava kotu gibi gozukuyor yarin hava 12 derece yagis olmazsa gidilebilir.

Herkese selam. Mutlukent'teyim. Şu an için Gaziler dağı form tutmak için mekanım olacak gibi. etkinliklerinize beni de ekleyin!

@Mustafa CEBECİ

Merhabalar hoşgeldiniz facebook dan takip edebilirsiniz bizi etkinlik gezi tur olunca facebook sayfasında belirtiyoruz.

Arkadaşlar yarın akşam saat 8 de gebze fatmahanım parkında (Yeniyüzyılın hastanesin tam karşında) toplanıyoruz.

@AydınUS

Geliyoruzzzz ... :in:

• Beğen
Tepkiler: Aydın US
Bu hafta sonu denizli köyü gidiyoruz,gelmek isteyen varsa pazar günü saat 10:00 de uğur dersanesini yanında toplanıyoruz.

selam arkadaşlar.
bende tuzlada oturuyorum. ama müsait oldukça antremanlara katılabilirim. facebook sayfanızı bana verebilir misiniz.

Bu akşam saat 9:30 da fatma hanım parkında(Yeni yüzyıl hastenesinin karşısı) toplanıp gazilere turlamaya gidiyoruz herkesi bekleriz.

• Beğen
Geri