Scudo Sports

Gebze Pedal Grubu

Scudo
@selcuk yucel

iyiyim abi sagol sen nasilsin x) geliyor demek isterdim de malum bisikleti yol bisikleti oldugundan besevler yolunda biraz musayit olmadigindan geliceni sanmiyorum gecen pazar geldi, ici gitti birazda 2 kere cukura girmiş mahvettik bisikleti falan diyodu ondan geliceni sanmiyorum x)

@Oguz kumcular

anladim yol musait gibi gozukuyor ama tabi sikinti oluyor ise gelmemesi mantikli....

@selcuk yucel

Musayit olmuyo derken toz toprak cakil cukur hani hafiften o nedenle yani :D

kareler guzel ama bi kismi eksik galiba..paylasim icin tesekkurler kardesim.murat kardesim artiz gibi cikmissin:)

Dun gebze-eskihisar-topcular-yalova-topcular-golcuk-karamursel-izmit turunda bizi yanliz birakmayan ve birlikle pedal cevirdigim tum arkadaslara tesekkur ederim.esenlikle kalin

ulaştırma bakanlığı çağrı merkezi

0216-4442402

alo deyin dertlerinizi anlatın isteklerinizi sıralayın alo deyin mail atmaktan daha etkilidir evet forumda şu anda toplam 735 kayıtsız ve 399 kayıtlı var

1-trenlerde bisiklet parası vermek istemiyoruz
2- adapazarı treninin yük vagonu geniş olmalı ve tüm seferlerde olmalı

Saat 19:00'da uğur dersanesinin önündeki otoparkta buluşucaz.eskihisar antreman yapıcaz.gelicek olanları bekliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: SerkanNamazcı
Shımano 2009 model deore hidrolik fren sistemi+rotorlar satılıktır.Fiyatı: 175 tl dir.yaklasık olarak 150 km kullanıldı yanı
bır kere turda kullandım 1 ay olmustur en fazla gayet temız durumda
sıfırdan farkı yok yani.CARRARO 473 H RACE Modelinden cıkardım.almak
...ısteyen arkadaslar ırtıbata gecebılırler

Arkadaşlar yarın saat 19:00 de her zamanki yerde(Uğur dersanesin yanında)Toplanım eskisahar sakız aşağına gidiyoruz.Herkesi bekliyoruz.

Bisikletim gelse yolu nasıl bulacagım yolu bulsam bu trafik ve bu yogunlukta nasıl adepte olacagım bir sürü sorun..

Karadenizde böyle bir sorun yok trafik yok fazla insan yok yollar güzel dağ temiz mis mis.

Değerli arkadaşlar her halde yardımcı olacaklardır.. :)

@SerkanNamazcı

Her türlü yardım ederiz.:)

@İbrahim Ozan

ozan arkadaşım bende darıcada ikamet ediyorum en kısa zamanda görüşmek üzere.:in:

• Beğen
Tepkiler: Murat İçlek
Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir Gebze'de değildim. Dolayısıyla 5 ay önce aldığım bisikletime binme fırsatım da pek olmadı. Mutlukent civarında antreman yapabileceğim, araç trafiğinin olmadığı yollar nereler? Bisiklete olan hakimiyetimi arttırmak için özellikle tenha yolları tercih ediyorum. Ayrıca Gebze'de bisiklet bakımını yaptırabileceğim iyi bir bisikletçi tavsiye eder misiniz? Mutlukent tarafına gelirseniz tanışmak isterim. Herkese iyi pedallamalar:)

• Beğen
Tepkiler: Aydın US
Geri