Scudo Sports

Gebze Pedal Grubu

Scudo
@igocebe valla ben yol bisikletiyle gittim zorladı baya ama iyi oldu

Eylülün 3nde gebze muğla turu yapağız uzun soluklu tur olacak yaklaşık 10 gün katılmak isteyen bana veya @muratokan a özelden yazabilir

• Beğen
Tepkiler: muratokan
İzin gunlerinde 100-200 km arasi tur yapilir

@TurkBey izmite gider alir getiririz. Sen birazcik az turlamis olursun o kadar :)

@igocebe emin değilim görmedim ama köpek havlamaları çoktu 3 4 defa çıktım rastlamadım hiç

yarın sabah erken kalkarsam çıkacağım yine

gebze içinde gezilmez @igocebe bi orası var ben bazen sabahları pelitli köyüne gidiyorum organize yolundan

@Sayko_Panda hocam bugün gittim ormana güzeldi de ne biçim yokuş var ya çok yoruldum keşke gebze fabrikaları sahilde olmasaydı kartal gibi bizim de sahilimiz olsaydı

yokuşlar sıkıntı @igocebe geçen bende inemedim yokuştan bisiklet elimde indim malesef sahil yok kaltal gibi biyerde olmak vardı

arkadaşlar 1-2 kişiye mesaj attım bence gruplaşalım daha güzel vekit geçeriz hemde biraz daha güvende oluruz diye düşünüyorum beylikbağı kadir bakkalda oturuyorum artık güzel vakit geçirmek için adımlar atmaya çalışıyorum

30 Ağustos'ta ne kadar kadar bisikletçi var ise saat 11-12 gibi korna ve TÜRK Bayrağı alabilecekler kent meydanına gelsin güzel bir konvoy yapalım.

bu konu için lütfen bana ulaşın ben gelebilirim 05533159442 numaram lütfen mesaj atın konuşalım

çarşamba günü 4ten sonra buluşma olacak katılmak isteyen @muratokan veya bana msj atsın tanışalım kaynasalım

sa. arkadaşlar, çayırovada yurtta kalıyorum. Haftanın belli bir günü beraber tur yapabileceğimiz arkadaşlarla iletişime geçelim, tanışalım.

A.selam 5 kişilik grubumuz var katılmak istersen bekleriz

bana uyar her pazar boşum zaten

gebze vaya çevresinde tek takılanlar yanlız dolaşmaktan sıkılanlar yazın beraber takılalım :)

Konu günceldir..

• Beğen
Tepkiler: muratokan
Pendikde ikamet ediyorum 39 yaşındayım eğer kabul ederseniz turlara katılmak isterim teşekürker

Tabi abicim ne demek çoğu zaman o tarafa geçiyoruz zaten

Haberleşmeyi nasıl yapıyoruz forum üzerindenmi acaba rutin sürüşleriniz varmı

Geri