Scudo Sports

Gebze Pedal Grubu

Gebze'ye Dudulludan yeni taşındım ve Arapçeşmede oturuyorum.Aktif olarak genelde akşam ve geceleri Gebze içinde turluyorum.Pek fazla bisiklet sever göremedim.

Scudo
Merhabalar.
Gebze Mimar Sinan'da oturuyorum. Yaşım 20. Geçmişten gelen bir bisiklet sevdam vardı. Bütçemde el verince Gebze Çoban Mustafa Paşa Camii karşısından(Vestel) bir Salcano NG650 26" MTB bisiklet aldım.

MTB neden diye çok fazla kafa karışıklığı var forumda ben de bu soruya kurban gitmemek için hemen cevaplayayım :) MTB tam istediğim seçenek :) Etraf dağlık olmasa da benim içim hep dağlarda pedallamak.. Nasip olursa Gebze köylerine ordan İzmit, Sakarya istikameti..

Unutmadan bir de Şebinkarahisar kalesi ;)

• Beğen
Tepkiler: kev1ncon
Selamün aleyküm. Dün salcano city sport 40 alarak aranıza katıldım. Darıcada oturuyorum. En kısa zamanda turda buluşmak ve tanışmak üzere.

• Beğen
Tepkiler: kev1ncon
Arkadaşlar merhaba
İsmim Emre Gebze'deyim bende turlara katılmak istiyorum. Tel 531 792 89 05
Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: mu3az
gebze pedal grubu gebze bisiklet kulübü olarak resmileşmiştir. (link) buda ensonki etkinlik videomuzdur

selamın aleykum arkadaslar adım sercan 27 yasındayım tur arkadası arıyorum aktif grup varsa katılmak isterim veya mesaj atın grup kuralım yaş farketmez

• Beğen
Tepkiler: muratokan
@Sayko_Panda Aleykum Selam. Ben bir gruba dahil degilim. Bisikleti yeni aldim performansta iyi sayilmaz. Ona gore birlikte tura cikalim dersen gunlerimizin denk geldigi zamanda yapabiliriz

olur @muratokan bende tek takılıyorum şuan yaroş yapmayacaz nede olsa :) nerede oturuyosun

İstasyon mahallesindeyim. Yht tren duragina yakinim. E5 yani

@_Sertac_ a.selam özelden yazabilirain kardeşim @muratokan ile beraber takılıyoruz şuan senide bekleriz

@_Sertac_ Aleykum Selam@Sayko_Panda ile yalova turu yaptik. Bayramin 2. Gunu nasip olursa istanbul yada sakarya turu yapacagiz.

merhaba arkadaşlar ben de darıca merkezde oturuyorum. Vardiyalı çalışıyorum müsait oldukça darıca sahilde turluyorum. Buluşmalarınıza dahil olabilirim

Arkadaşlar gebzede nerede bisikletle turlanır? Yeni aldım bi gezeyim dedim eve döndüğümde arabalara lanet okuyordum :)

@igocebe gaziler dağına çık sessiz sakin havadar inişli çıkışlı süper :D

Gebze ve cevresinden saygili seviyeli pedaldaslar aramaktayiz...

• Beğen
Tepkiler: Sayko_Panda
Bisiklet İzmit'te ama duruma göre buraya getirebilirim. Gebze de pek sürecek yer bilmiyorum. :)

Geri