Scudo Sports

Gaziosmanpaşa

Scudo
organizasyonu kimler düzenliyor ben nasıl haberdar edilirim organizasyonunuz olduğunda beni bilgilendirecek arkadaşlar varmı ben gop hastanesinin orada oturuyorum genelde organizasyonlarınız nereye oluyor kim düzenliyor bilgi alabileceğim birileri varmı ayrıca sizleri tanımak isterim ben umut 24 yaşındayım

merhaba dostlar tarabya yaptık toplam 65 km e gezdik tozduk akşam hava rüzgarlıydı boğazın tadı da bir başkaydı başlayalım artık iftar turlarına yarından itibaren önersisi olan varmı ???????????????????????????????

@calvin

Umut, herhangi bir organizasyon olduğunda grup zaten buradan bildiriyor
bu başlığı takip edersen haberin olur. organizasyonla ilgili detayları da zaten buradan verirler.

Cengiz abi, eve 20:30 dan önce giremiyorum yeni işim yüzünden.
iftar programlarına katılamam ama 20.30 dan sonra birşeyler yaparsanız katılırım.

@calvin

Calvin kardeş organizasyon zamanlarında sana pm atarım..Genelde gop merkez cami önünde buluşuyoruz büyük organizasyonlarda..Küçük organizasyonlar için seni haberdar ederim..İftar organizasyonlarımız olacaktır bu ramazanda..Konuyu takip edersin..Selametle

@calvin

Kardeş bende gop stadından biraz aşşağıda oturuyorum 300 mt kadar sen tam nerdesin beyaz bir scott görmüştüm birkere çukurçeşmede ben yayaydım gerçi o senmisin acaba ?**

Bende Yeşilpınar'da oturuyorum.BU çevrelerde başlayacak bir geziye bende katılabilirim.Uzun gezilerde bisikletime güvenemıyorum.Eski bir bisikletim var :)

saygılar.

@serdar pehlivan

yok kankam daha elime foto geçmedi ama eklemişsiniz beni msn ye sen alper m.akif ! msn den de görüşürüz!

arkadaşlar önümüzdeki pazartesi salı çarşamba bi iftar programı düzenleyin bilgim olsun katılırım bana özel mesajla bildirirseniz 1-2 gün içinde güzel olur pek giremiyorum bu aralar foruma

GOPedal iyidir.. Kurulsun da :D bende katılmak isterim bereçte oturuyorum..
Herkese selamlarr..

İftar programı hafta sonuna doğru olursa daha iyi olur kanımca cuma veya cumartesi hafta içi ertesi gün iş olunca kasar bence ..

valla yine ekerim sizi o zaman:D hafta için p.tesi salı çarşamba olsa süper olur

Geri