Scudo Sports

Gaziosmanpaşa

@baybike

yeşilpınar ın tam olarak neresindesiniz?
yeşilpınar parkına yakınmısınız??
ben akşemsettinde oturuyorum aramızda bi atatürk bulvarı var o kadar:D

buralarda bisikletle ilgili birilerini görmek beni çok mutlu eder heleki street yapan biri süper yani burası için:D

gerçi bisikletim henüz yok ama insalllah yakım bi zamanda olucak.... tanısmak isterim...

Scudo
merhabalar,
yeni yol bisikletime kavuşmam ve havalarında birkaç haftadır ısınmasıyla birlikte yeniden turalara çıkmaya başladım.

genelikle :
1. g.o.paşa - eminönü - beşiktaş - ortaköy / aynı yoldan dönüş.
2. g.o.paşa - b.paşa - z.burnu - eminönü - edirne kapı - g.o.paşa
3. g.o.paşa - 500 evler - karadaniz mah. - s.çiftliği - habipler - arnavutköy - karaburun / aynı yoldan dönüş.

şeklinde turlar yapmaktayım. (geçen yıl aynı rotları mtb ile yapmaktaydım) önümüzdeki haftalarda yönümü biraz daha güneye ve batıya çevirerek h.sonu konaklmalı olarak silivri gidiş dönüş yapmayı planlıyorum.

yukarda vediğim rotalarda eşlik etmek isteyen yada şu güzargahı kullanırsan bende katılırım diyenler olursa haberleşelim.

istanbul antalya arası antrenman yapmaktayım 830 km katılmak ısteyen varsa haberleselım

yok ben seni benim arkadasım olan sgonzales ıle karıstırdım
yarın gelmek ıstersen soledıgımız yerde bulusuruz

peki anladm. yarın için başka bir planım vardı ama onu iptal edebilirim. eğer etmiş olursam gelirim.

03,05,2009 pazar kemerburgaz anteramanı çok hafif olacak ama hava ıyı olursa anteremanımıza beklerız

@dagci

pazar günü hava güzeldi :) kemerburgaz oradan göktürk ve pirinçci den yukarı tırmanarak habibler oradan da imrahor'a kadar gittim. (toplam yol yaklaşık 100-110 km civarı)
yaptınız mı bilmiyorum pazar günü antreman ama keşke daha önceden haberim olsaydı. kemerburgaza kadar size katırlırdım en azından. :)

bende gaziosmanpasada oturuyorum bisikletim henüz yeni ama cocukluğumdan beri bisiklet kullanıcısıyım geçtiğimiz cumartesigünü kavuştum bisikletime ve o günden beri 10 ar kilometrelik antremanlara çıktım uyuşuk ayaklarımı geliştirebilmek için eğer bu tarz geziler antremanlar düzenlenirse vaktimede uyarsa seve seve gelirim herkese sevgiler selamlar

kimseler yok heralde bu sıralar

slm ben salih süleyman demirel üniversitesinde okuyorum hazira 20 de sonra oradayım bisiklet turuna nerelere gideriz......

merhabalar arkadaşlar,

aslında kimse yok değil ancak birbirine ayak uydurabilecek kişiler pek yok.
yol bisikleti kullanıyorum. yaptığım turlar 60 km nin altına inmiyor. ortalama hız 20 nin altına genellikle inmiyor. salı günü için kısa bir tura çıkalım uyum problemi olmazsa sonraki zamanlarda yine çıkarız birlikte.

@Speedy Gonzales

bendede mtb var hızına ayak uydurmakta güçlük çekmem abi ayarlarsanız ben hertürlü saati ve tarihi uyan organizasyonda bulunurum

Bende gaziosmanpaşa merkezde oturuyorum , mtb kullanıcısıyım ama mesajlardan okuduğum kadarıyla genelde yol bisikleti kullanan arkadaşlar mevcut semtimiz ve çevresinde. Bu bağlamda yapılacak organizasyonlarda mtb kullanıcılarına pek fazla yer yok yanlışsam lütfen düzeltin herkese saygılar.

Aslında söylemek istediğim yapılacak organizasyonları hep antrenman amaçlı düşünyorsunuz tabiki saygı duyuyorum arada tanışıp kaynaşma amaçlı gezi turlarıda planlarsanız daha fazla insan katılabilir diye düşünüyorum birileri cevap yazana kadar kendi kendime konuşmaya devam edeceğim hatırlatırım :D

:) o zaman kendi kendinize konuşmayın diye araya giriyorum. sadece antreman değil gezi turlarına da çıktığım oluyor. ama düzenli olarak yaptığım şey antreman. katılım olacağı takdirde gezilerde düzenleyebiliriz.

• Beğen
Tepkiler: Serdar Pehlivan
Geri