Scudo Sports

Gaziosmanpaşa

@suzunkopru

Valla bisikleti seçemedim, o kadar da önemli değil :) Bir gün tanışırız mutlaka.

• Beğen
Tepkiler: snoopist
Scudo
@suzunkopru

Evet bisikletim 27 vitesliydi, ama hic Salcano kullanmadim. Scott Scale kullaniyordum o dönemde.

Salcano bendeydi. Öyle sanıyorum ki, sizinlezaten tanışmışısız.

• Beğen
Rami Kışla Caddesinden, Topçulara doğru gidiyordum sanırım sizdiniz, bir süre sohbet ettik, viteslerimizin 27 olduğundan falan bahsettik, siz bisiklet hakkında benden çok daha bilgiliydiniz. Bisiklet kıyafetim ve kaskım yoktu.

Neyse hatırlamadıysanız siz İstanbula gelince haberleşir tanışırız

Acikcasi cok net hatirlamiyorum gercekten, kusura bakmayin lutfen. Antrenman donusumde falan rastlasmissak eger benim sifira yakin kan sekerim yüzünden beynim normal calismamis olabilir :)

konuyu açtıktan bir süre sonra cevap gelmeyince unutmuşum :) coşmuş burası.Evet arkadaşlar dilerseniz herkes içinde uygunsa yakın bir tarihte bir buluşma tanışma tarzı bir gezi düzenleyelim.

Böyle bir durumda kimler katılmak ister ve rota önerilerinizi bekliyorum.

Bu arada bende merkezdeyim (bağlarbaşı)

• Beğen
@Speedy Gonzales

Ben enbaşta buluşma yerinde olurum :) :)

Merhaba arkadaşlar öncelikle konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum.evet birgün buluşalım , bence Ramazan'dan sonra bir haftasonu pazar günü kimse için zaman problemi olmaz gibi görünüyor uygun bulan arkadaşlar ya da farklı teklifi olanlar var ise buyursun :)

Sevgilerle...

bende y.pınar dayım ama ben street biniyorum yakın birileri varsa beraber binebiliris y.pınar da kisme olmadığı için orda binemiyorum...iş yerim fatihde olduğu için genelde fatih ve bjk deyim::....

• Beğen
ben ramideyim,herkes buluşalım demiş ama haraket yok galiba.29 aralık pazara ne dersiniz.sizlerden haber bekliyorum.

• Beğen
@mustiysl

15 gün kadar istanbulda olmadığımdan 29 aralık benim için pek mümkün değil,
ve sanırım 29 aralık pazartesiye denk geliyor :) fakat 11 ocak için söz verebilirim. görüşmek üzere...

@Speedy Gonzales

11 ocak ta kaçkar yarışları var.daha ileri bir tarih olabilir.

merhabalar bende g.o.p merkezdenim
bisiklet olayını seneler önce bırakmıştım
fakat şu an aydında okuyorum ve 16 km bisiklet yolu var merkezde ve küçük bir yer neden değerlendirmeyeyim dedim :)

meraba arkadaşlar bende esentepe oturuyorum.yazın sürekli çıkarım bisikletle
bir gün buluşuruz güzel bir gezide inşallah

Geri