Scudo Sports

Gaziantep

Scudo
eee Bahadır... Bisiklette toplandığına göre artık bir tur düzenleyelimmi?

Gazinantep'li yol bisiklet severler... yarın ( 11 mayıs ta ) adliye binası önündeki otobüs durağında buluşalım.. biz üç kişiyiz..katılan olursa seviniriz..tanışalım..

• Beğen
Tepkiler: Ertan27
Merhaba Yavuz Bey, ben Ertan Elbeyli ben de size katılmak isterim ama işim nedeni ile ancak cumartesi öğleden sonra ve pazar günü müsait olabiliyorum bu günlerde çıkarsanız beni haberdar ederseniz memnun olurum.Tel 05322711088 sevgiler hoşçakalın.Bisikletim Scott SPEEDSTER S30

merhaba Ertan bey...
öncelikle memnun oldum.. aynı yaştayız:)) .. hafta içindede gidiyoruz hafta sonlarıda.. sizi ararım.. benimde telefonum 0 505 786 38 29..görüşmek üzere...

• Beğen
Birde Ertan abimiz olacak desenize :) Ertan Bey görüşmek üzere, yarın 15 Mayıs bir tura çıkabiliriz...

• Beğen
Vay canına sanırım epey yaş farkımız var. Yaşlarınızı söyleyebilirmisiniz. Bakalım abimi olacam amcamı:)))

@ERTAN27

Yarı yarıya diyelim Ertan Bey :in: Yoğunluktan dolayı çıkamadık tura, en yakın zamanda görüşmek ümidiyle...

• Beğen
Merhaba özel den yazamadım henüz kıdem basmamışım. Genellikle cumartesi ve pazar akşam üzeri çıkıyorum Murat Pars arkadaşımla cevre yolu ve Burç güzergahında pedallıyoruz. Bazan oğlum da bize katılıyor.
Başpınarda fabrikalara yedek parça satışı yapıyorum.
Bisikletle tanışmam 2-3 yılı buluyor.Tabi gençlik yıllarımı saymıyorum.
Ben de sizi tanıyabilirmiyim.

• Beğen
Tepkiler: yvzbikes
Merhaba ertan bey.. bende emekli albayım.. yaklaşık 7 senedir bisiklet sporuyla ilgileniyorum.. bu arada kort tenisçiliğimde var... yaklaşık 10 gündür yoktum burada.. yeni geldim.. bisiklet arkadaşlarımın yaş ortalaması 25 ::))) siz bakmayın benim yaşımın 50 oluşuna..onlarla iyi gidiyorumm::))) hafta içinde 3, ve hafta sonuda ya pzar yada c.tesi gidiyoruz..siz ve arkadaşınız ile tanışmak isteriz..önümüzdeki c.tesi için ( öğleden sonra ) şimdiden sözleşelim.. saatini telefonla bildiririz..

• Beğen
Yavuz abi sizde ses soluk yoktu bu hafta, hoş ufak bir rahatsızlığım vardı benimde, evdeydim hafta sonu, görüşmek üzere...

Komutanım kesin haber bekliyorum selamlar:)

Herkese merhaba,

Kısaca bilgi vereyim hakkımda;

Adım Suphi Bahadırlı, 26 yaşındayım, doktorum. Bisiklete uzun zamandır ilgi duyuyorum ancak almak bir türlü kısmet olmamıştı. Bugün sonunda ilk bisikletimi (çocukluk döneminden sonraki) aldım. Fazlasıyla hevesliyim. İş koşullarım çok yoğun olmadığından hafta içi haftasonu her türlü turlarda sizlere katılmak isterim.

Bu sayfayı takip ediyorum.

Saygılar, sevgiler.

• Beğen
Suphi Bey merhaba !
Yeni bisikletiniz hayırlı olsun, yol, MTB ne aldınız acaba? Ekibimizde bir tane daha doktor arkadaşımız var, yarın pedallamayı düşünüyoruz, iletişime geçmek için telefon numarası bırakırsanız seviniriz.
Hayırlı akşamlar...

• Beğen
Geri