Scudo Sports

Gaziantep

Scudo
(link)

arkadaşlar facebookta
'GAZİANTEP BİSİKLET TOPLULUGU'
adında bi grup var..eğer üye olursanız turlara katılabilirsiniz..ayrıca her perşembe akşama 'perşembe sürüşleri' adında bi organizasyon var..yeterli bilgisi facebooktan alın

@DİLEK ÖZTÜRK

merhaba öncelikle hoşgeldiniz ve tebrik ederim.

hiç bilgim yok ama netten girdim baktım bi kaç firma çıktı;

(link)

Ben teşekkür ederim.İşe gidip gelebilmek ve günlük kullanım için bisiklet kullanmaya karar verdim, hala tereddütlerim var,internet üzerinden de bakacağım, marka ne önerirsiniz?

@DİLEK ÖZTÜRK

işe gidip gelmek için ve günlük kullanım için demişsiniz; sanırım size city bike diye tabir edilen şehir-tur bisikleti çok iyi gider. bende öyle bir bisiklet aldım çok memnunum ama yakında yol bisikletine geçmeyi düşünüyorum.

salcano city sport 24 vs almıştım bu arada.

iyi forumlar

Gaziantep Perşembe Akşamı Bisikletcileri

(link)

Kaskınızı, Işıgınızı takın sizleride bekliyoruz..

Dünya Durur Pedallar durmaz !

Merhaba Arkadaşlar Ben Gaziantep'den Özkan
yaklaşık 10 senedir pedallıyorum :) Türkiye Genelinde yapılan Perşembe Akşamı Bisikletcileri adında yapılan bir etkinlik var Akşam vaktinde tur yapıyoruz Amatör bir grup degildir yarışcı arkadaşlar tarafından organize edilmektedir gelecek olan pedaldaşlarımızı facebook grubundan ulaşması rica olunur .. selametle

(link)

http://i1096.photobucket.com/albums/g336/gencosmanbircan/3562-bayram_tebrigi.jpg

Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar,hayırlı bayramlar dilerim.Malatya dan çok selamlarımla

• Beğen
Tepkiler: YUNUS TERKİN
Bende Gaziantepte bisikletçi yok zannediyordum.İstanbulda oturuyorum ama Gaziantepliyim.Senede iki veye üçkere geliyorum.Ben geldiğimde size katılmayıda çok isterim.(tabi ki o zamana kadar...) :)

Evt arkadaşlar yeni sezonda yine olduğu gibi hepbirlikte olmanın mutluluğunu yaşamaktayız seçimlerden sonra yeni sezonda da sporcularımıza imkan sağlayıp müsabakalara götürmeye devam edeceğiz bilindiği üzere gençlik spor bünyesinde 15gaziantep kulübü bulunmaktadır. başta GAZİANTEP GENÇLİK SPOR KULÜBÜ, SOF DAĞI GENÇLİK SPOR KULÜBÜ ve diğer alt kulüpler adı altında ilimizden başarılı gördüğümüz gelecek vaad eden sporcularımızı yetiştirip müsabakalara götürüp milli takım kamplarına götürmekteyiz. bu konudan dolayı varsa tanıdıklarınız aile yakınlarınız ve siz birer parlayan yıldız olma adayı olabilirsiniz.

BİZ BİZİMLE ÇALIŞMAK İSTEYEN HERKEZLE ÇALIŞIRIZ...

Ben varim.Istersen iletisime gecelim iki kisilik bi bisiklet grubumuz var :D

Herkese merhabalar.Aranıza katılalı fazla bir süre olmadı.Sayenizde bir çok (ayrı mı yazılıyordu ?) şey öğrendim ve yakında ilk turuma çıkacağım,ekipmanlarım hazır :) Bu arada Gaziantep Üniversitesinde İngilizce Makine Mühendisliği okuyorum (taziyeleri alayım) ve üniversiteye oldukça yakınım,varsa yakınlarda birileri görüşüp tanışmak isterim.Teşekkürler herkese !

Uğur Bey öncelikle forum da hoş vakit geçirmenizi dilerim. Ayrıca Allah okulunuzda kolaylıklar versin ne diyelim. :) Umarım nice turlara çıkarsınız bisikletinizle.

Geri