Scudo Sports

Gaziantep

evet arkadaşlar 2 Mart cuma gunu ya da cumartesi gunu alleben goleti civarına bir tur düzenleyelim diyorum buradan konusup herkese uygun bi zaman ayarlarız fakat sabah erken saatte yola çıkılcak nereye gidilecegini de buradan tartışabiliriz alleben şart değil yani.

NOT: KASK VE ELDİVEN KULLANILMASI ZORUNLUDUR. Antepde bisiklete binen çoğu kişinin kaskı var fakat takmamakta inat ediyorlar. kasksız gelen kesinlikle tura katılmayacak kendi aranızda takılırsınız

birde üniversitede bisiklete binen birileri varsa bana pm atarsa onlarla da tanışabiliriz

Scudo
@bahadir karaca

mrb bahadır.şayet bu turu cumartesi gerçekleştirirsek bende katılabilirim.kask konusunda gösterilen hassasiyete kesinlikle katılıyorum

Tarihte bir sıkıntı var, sanırım 2 Nisan demek istediniz...
3 Nisan Cumartesi günü bir tanışma faslı olursa katılabiliriz... Eğer yol yapılacaksa yol bisikleti ile katılırız ...

• Beğen
Tepkiler: bahadir karaca
evet tarihte bi sıkıntı var arkadaşlar 2 ya da 3 nisan olacak. Malum saati ileri al yeni aya geç sınavlar falan kafa kalmıyor adamda:)
yol da olabilir arazi de olabilir kesin birşey yok şu an için. Gaziantep için rota bilgim yok bu yuzden herşey burada kararlaştırılacak ama dağ bisikleti ile gelinmesi daha uygun olacaktır şayet yol bisikleti ile gelen arkadaşların temposuna yetişmek bizim için sıkıntı olur ama yol bisikleti ile gelenler yavaş gideceklerse bi sorun yok.

arkadaşlar ben de katılabilirim..biraz sağlık sorunlarım var toparlayabilirsem tabii..benim 2 hafta evvelki yaptığım rota güzeldi isterseniz orası olabilir..

arkadaşlar ben de katılabilirim..biraz sağlık sorunlarım var toparlayabilirsem tabii..benim 2 hafta evvelki yaptığım rota güzeldi isterseniz orası olabilir.. ibrahimli-sarısalkım-öğümsöğüt-yamaçtepe köyleri-alleben göleti...

benim de aklımda içinde alleben goleti olan bi rota vardı zaten bence uygundur katılacak arkadaşlardan da farklı gorusler alabilirz

alleben göleti ve gidilecek diğer köyler keyifli olur diye düşünüyorum

hepi topu 4 kişi mi çıktık arkadaşlar:) sanırım daha başka da katılan olmaz hadi bi kararlaştırma yapalım. tura dağ bisikleti ile gelinecek, kask ve eldiven mutlaka olacak, rota olarak da alleben gölü diyorum ben ve civar köyler(dude94'ün rotası gibi) ona daha karar veririz buluştugumuzda. bir de şunu söyleyeyim bnm rota bilgim yok burada dude94 gelemezse bilen var dimi aramızda oraları?

@bahadir karaca

bensize fikren katılıyorum aslında şahsende katılmaka isterdim fakat malum..uzaktayız.Evet önce güvenlik kask hele eldiven çok önemli..
Sizlere iyi geziler umarım ekipinizin sayısı dahada artar.

arkadaşlar ben size katılmayı çok isterdim ama yarın biraz yoğun olacağım..kusura bakmayın

kim gelecek kim gelemeyecek bugun bildirsinler bi bullusma yeri ve saati ayarlayalım telefonlarımızı alalım ben bu gun online olacagım surekli. ben de isterdim cok kişili bi tur olmasını ama başka zamana artık

cevap: düzenlersin ama kimse gelmez.
neden: Gaziantepli 5 gün çalışır iki gun yer:)
neden 2: dağ bisikletiyle gideceğin yerlerin herbiri mangal dumanı ile örtülüdür spor yapıp temiz hava alayım niyetiyle çıkar öksüre öksüre geri dönersin.

• Beğen
Tepkiler: E-mr-E
kebap dumanından kaçıyorsan nizip e 15 km mesafede zeugma eserlerinin çıkarıldığı birecik barajına gideceksin ekip bir kaç kişi bulursan tabi gidiş geliş toplam mesafe yaklaşık 130 km

• Beğen
Tepkiler: Volkan ateş
Tur olursa bana da haber veren olursa forumdan memnun olurum,bu arada Kenan senden aldığım Sigma hız göstergesiyle fazla ilgilenemedim,çözemedim henüz,

merhaba güzel gezi olmuş benim mail adresim torosrulman@hotmail.com ismim ertan elbeyli ben de hafta sonları ufak turlar yapıyorum isterseniz haberleşip beraber turlayabiliriz.

@bahadir karaca

soru 1 e cvp:
bellı bi cevren yoksa gelen olmaz. senın bellı cevrelere katılman gerekır.

2...:
ben genelde sehırıcınde yada dulukbaba da surerdım. dulukte pazardan baska duman altı olacagınızı sanmıyorum. eger pazardan baska musaıt degılsenızde kımsecıkler olmuyordu en son

Geri