Scudo Sports

Gaziantep

Scudo
Hadi bakalım Müslüm,umarım Mustafa Abi ile birlikte,kazasız belasız ve aynı zamanda gerçekten bu zor şartlarda muhteşem sayılabilecek bir yolculuğu gerçekleştirirsiniz,yolunuz açık olsun,bol pedallar...

arkadaşlarım yoldaşlarım sizlerle bende geliyorum yolunuz açık olsun kazasız belasız bir yolculuk diliyorum aklım ep sizde. şu an da 11 tünelin 2 sini geçmişler topçam civarlarına mesudiye ye yakın durumdalar son aldığım bilgilere göre

• Beğen
Tepkiler: mustafakoc
mustafa hocamla müslüm kardeşim bu akşamı ordu sınırları içinde mesudiye öğrenci yurtlarından birinde kalacaklar toplam 160 km yol yaptıklarını söylediler. zorlu bir etap olduğunu söylediler yolun stabilize ve ham olduğunu ve bu sebepten etabın km açısından biraz düşük olduğunu söyleyebiliriz.

• Beğen
bugün kü seyahatleri sivasın hafik ilçesinde sona erdi arkadaşların belediye lokalinde kalacaklar zor bir etap hava ve yol durumu gene bize gelen raporlar

• Beğen
bugün kü tur şarkışla da sona erdi. kısa bir etap ama hava muhalefeti yağışlı olduğu için kısı sürmüş.

şarkışla da kalacak yer sıkıntısı yüzünden pınarlarda konaklama yapıldı

bugün kü etap kahramanmaraş göksun sınırları geçiliyo şu sırada tekir dağı ve geçidi yarın geçildikten sonra yol artık hafifleyecek muhtemelen pazartesi antepte arkadaşlar

• Beğen
form dostları tur bugün tamamlandı. saat 15:00 da mustafa hocam otobüsle dönüş yolculuğuna başladı. bana anlatılanları aynen size aktardım yoldaki mustafa koç ve müslüm açar arkadaşlarımın sesi oldum. bundan sonraki bölümde görsel olacak. mustafa hocamdan resimleri bekliyoruz. teşekkürler form dostları.

Değerli form dostları turumuzu dün Gaziantep terminalinde bitirdik.Önelikle bizimle ilgili haberleri anında form dostları ile paylaşan bisela arkadaşıma ve mesaj ve fikirleri ile bizi destekleyen tüm dostlara çok teşekkür ediyorum. yanlız fotoğraflar için başka arkadaşların yardımı gerekli sanırım.giresun ve ordu civarında bir arkadaşla beraber foruma koymayı düşünüyorum.turla ilgili daha detaylı bilgiyi fotolarla beraber açıklarız.

• Beğen
Tepkiler: Selami Daban
hocam hoşgeldiniz safa getirdiniz sizi aradım sabah sağ salim geldiniz sanırım görüşmek üzere

• Beğen
Sağsağlim turu tamamladığınıza sevindim. Şimdi eminim Müslüm'de hem onca yolu başarıyla tamamlayabilmenin hazzı birlikte, ailesiyle hasret gidermenin mutluluğunu yaşıyordur.

Mustafa hocam fotoğraf ekleme konusunda yardıma ihtiyacınız varsa seve seve yardımcı olabilirim ;)

Ben foruma yeni girdim sizin turlarınıza ben de katılmak istertim.Yapılan turu görünce önce inanamadım. Gerçekten güzel bir tur olmuş katilanlarları kutluyorum.Bende sizin turlarınıza katılmak isterdim.İnşallah bundan sonrakilerde zaman müsait olursa gelirim.

selam bisiklet dostları. hayatımda yaptığım en mükemmel ve aynı zamanda çılgınca birşey varsa oda bu yolculuğum oldu. şu an bu yolculuğu tamamladığım için o kadar mutluyumki bunu kelimelerle tarif etmekte yetersiz kalıyorum.
Mustafa hocamla olan yolculuğumuuz toplam 790 km. Bir de benim eve ulaşmak için gittiğim 36 km var .
Etaplarımız genel olarak zorluklarla geçti. Ufak tefek sıkıntılar yaşadık ilk gün benim fren halatalrımda bir sorun gibi. Ama en kötüsü bilinçsiz sürücüler oldu.Akşamalrı yol almaya çalışırken karşıdan gelen aaraçlar farlarını uzun yakarak bizi tehlikeye düşürdüler:boese157:
Yolculuk mustafa hocamın tecrübesi ve benim dinamik enerjimle 4.5 günde tamamlandı. güzel oldu. hocam resimleri eklediğinde zaten ne kadar güzel geçtiği anlaşılcaktır
yolculuğumuz esnasında bizi destekleyen, yardımcı olan herkese canıgönülden teşekkür ediyorum:)

merhaba bisiklet dostları...giresun-gaziantep turu ile ilgili fotolar şehirler arası tur fotoğraf ve makaleleri kısmına konmuştur.

Geri