Scudo Sports

Gaziantep

Scudo
antepte bisiklet antrenörleri var onlarla irtibat kurmanda yarar var. ayrıca bu antrenörlerden bazıları bisiklet satışıda yapmakta

burç beldesine veya antep ile 19 km uzaklıktaki havaalanı yolundan oğuzeline gidebilirsin.

profösyonel bir spora adım atmak istiyorsan senin fizik ölçülerine uygun olmasınada dikkat etmelisin.

KardeŞ MaŞa Lazim Fox Varmi Yada Word Cup Varsa İlgİlene Bİlİrİm Bende Gazİanteplİyİm Yardimlasiriz Hem

@YUNUS TERKİN

Yunus kardeşim şayet elindeki malzemeleri satmayı düşünüyorsan sende biliyorsunki ikinci el bölümüne ilan vermen daha etkili olur
Ayrıca malzemelerin özelliklerini ve fiyatlarını da belirtirsen işin bi hayli kolay olacaktır.. Görüşürüz

• Beğen
Tepkiler: yvzbikes
slm bende ntepdeyim corattec x-vert mayon kullanıcısıyım antepde çok tur düzenleyen var öncelikle kenan yavuz abimizin size tanıştıracagı gurup çok iyi ve aynı zaman da btüm bisiklet sorunlarınızı kenan abimizin yanına götürebilirsiniz 10 numaradır

Müslüm kardeşime tam destek bende Giresun Üniversitesi 2. sınıf elektrik bölümüne okuyorum bizimle beraber uzun turlara katılmak isteyen arkiler beni okulda ya da forumda ulaşabilirler.Kendine güvenen tüm arkadaşlarımı bızlerle beraber uzun turlara bekliyoruz....

• Beğen
Tepkiler: müslüm açar
Planıma göre temmuzun ilk haftası çıkacam. buluşma noktası muhtemelen Adıyaman, Antep, Maraş, Urfa, Malatya olabilir. Turun güzergahı tura katılacak arkadaşlarla belirnecek, Tur süresi 15-20 gün. Tur için en fazla iki arkadaşa daha ihtiyacım var. Katılmak isteyen bana ulaşsın 0505 891 77 27

Malatya ayağında bir terslik olmazda malatyada bulunursam pedallamak isterim

Bir aksilik çıkmazsa 18 Haziran Perşembe günü 40 gün ve 3000 kilometrelik Batı Anadolu turuma başlıyorum. Katılmak isterseniz beklerim.

ben öğretmenim. benim tatil 1 temmuz'da başlıyor. 12 gün daha bekle sana katılırım. çok ciddiyim. başlangıç noktan neresi. iletişime geçelim 0505 891 77 27

siz en iyisi bildiginiz yoldan gidin ne derler en iyi yol bildigin yol boş verin her adrese gidilmez bnce

yaw siz gelin ben sizi burcada götürürüm ormana da dülük e de gezecek yer mi yok antepte

Giresundan iki kişilik bisiklet gurubu dört bölge, altı il sınırları içerisinden yapılacak bisiklet turumuz suriye sınırındaki Gaziantep'te sona erecektir. Yaklaşık 7-10 gün düşündüğümüz turumuz şu güzergahta gerçekleştirilecektir;
Giresun( bulancak-piraziz),ordu,(gülyalı-ordu merkez-ulubey-mesudiye), Sivas(koyulhisar- suşehri-zara-hafik-sivas merkez-şarkışla),Kayseri(pınarbaşı), Kahramanmaraş(göksun-k.maraş merkez), Gaziantep
yolculuğumuz 24.06.2009 çarşamba sabahı başlayacaktır.
Güzergahımız üzerindeki bisiklet dostlarının katılımını, ilgi ve alakalarını bekliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Selami Daban
Geri