Scudo Sports

Gaziantep

Scudo
Suphi BAHADIRLI aslında bircok grup veya yalnız takılan kısı var
öss nedeniyle uzun bır ara verdıgımden yenı modeller hakkında yardımcı olamayacagım ama dısarı fıyatıyla buradakı fıyatı iyi karsılastır. dısardan getrtcn bısıklete hem kargo parası hem de burada montaj parası vs vereceksın.

tanıdıgım 2 bısıkletcı var
biri trafık parkının karsısnda cansunar biri de karmen peyzajın orda yavuz bıs. malzemeyı de sehrekustu tarafında onder bıs.ten alıyrm...

kardeş gerekli yardımları size yapabilirim istediğin bisiklet firmasının bayiisi var antepte bana ulaşırsan sana düşündüğünden daha güzel seçenekler sunabilirim. 0530 205 8384 veya ö.m. at adım ''Mustafa'' antep gruplarında ''Dakar'' adıyla tanınırım iyi formlar.

@müslüm açar

Tebrikler...

Arkadaşlar Antep gezinizin devamında fotoğraflar var mı, ben mi göremedim?

• Beğen
Tepkiler: mustafakoc
Antep ten sonra gezimiz bittiği için fotoğraflar Antep tabelasında sona erdi.çünkü turu burada bitirdik.devamını başka turlarımızda koyacağız.ilgi gösteren tüm bisiklet dostlarına sonsuz teşekkürler...

merhaba oğuz öncelikle böyle bir sayfa açtığın için sana teşekür ederim. ben islahiyede oturuyorum ve bir yarış bisikletim var. eğer islahiye taraflarına yolunuz düşer veya ortalarda bir yerde buluşup geziler düzenleyebiliriz

@müslüm açar

dediğin iş biraz zor gibi :)
ayrıca daha gruba katılan pek fazla kişi yok daha

oğuz sen benide not al :D üniversiteye geliyorum. umarım bisiklet kulübü felan vardır. gelirsem geniş geniş görüşürüz.

@Abdullah Hakkı

Senn bisiklet mavi bir mosso mu?
ben antep te hep bir tane mosso görüyorumda?

yok benimki falcon. yeşil ve füme karışımı. daha gelmedim ben antebe. okul için geleceğim. gelirsem mutlaka haberleşiriz.

Bende gaziantepten kim se yok sanıyodum. bişeler ayarlayında gezelim arkadaşlar. İslahiye li arkadaşta tanır beni belki sevgi tıp'tan dr namık ın oğluyum. geliyorm sıksık bisikleti de getiriyorum :D

Ben de carmen peyzaj ın orda yavuz bisikletten aldım scott scale 50 çok memnunum sağolsun Kenan abi :D

slm ben ıftardan sonra gezıye cıkıyorum ıstersenız bırlıkte cıkalım. ibrahımlı tarafına gıdıyorum. yokuslar ve trafık sakınlıgınden dolayı

Geri