Scudo Sports

Gaziantep

Scudo
Size 4 saat uzaklıktayım.Ben de makine mühendisliği okumaktayım.Sizin gibi Yazın uzun bir tura çıkmak istiyorum.:D

Belki anlaşır birlikte çıkarız ya da yolda karşılaşırız belli olmaz :) Nerede yaşıyorsun hocam ?

@Uğur Kırelli

Elbette zaten malzemeleri tamamlama aşamasındayım.Arananlar listesinde tur arkadaşı en başta :D 2014 itibariyle Malatya'da yaşıyorum.

Oo yakınsın baya :) Aklımda bir Gürcistan planı var yakın zamanda onu birlikte planlayabiliriz belki :)

Gürcistan fikri egzotikmiş baya!;) Yurtdışı düşünmedim ama düşünebilirim :in:

Şu eksik 1-2 şey kaldı.Lastik ve gidon çantası.Onları da tamamlayayım rota çıkarmaya başlayabilirim :)

Hadi bakalım haberleselim :D

HTC Wildfire S cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Georgia planından beni de haberdar ederseniz sevinirim batumu biraz biliyorum.

Merhabalar arkadaşlar Kahramanmaraş Gaziantep arası turlara çıkıyorum eşlik etmek isteyen kardeslerim abilerime sesleniyorum ulaşın... Grup kuralım... Uzun soluklu turlarada çıkalım. Saygılarım ve sevgilerimle...
Sergen bagci
Bisikletim (link)

Merhaba arkadaşlar...

Gaziantepten arkadaşlar yazabilir mi.?

Merhabalar Gaziantep ten. Arkadaşlar bu konuya yazarsanız sevinirim beraber pedallayabiliriz...

Sergen27 Arkadaş Merhabalar. Hoşgelmişsin foruma.
Gaziantepte Aktif PEdal çeviren bir sürü arkadaşımız var. Facebooktan da takip edebilirsin. Gaziantep Bisiklet diye arat faceden hepsini bulursun. Gaziantepimi'de bisikletsever arkadaşımız çok. Yeter ki sen bulmayı iste. Forumu pek aktif kullanmıyorlar. Bilgilerine.

Birlikte pedallayabiliriz hoşgeldiniz foruma ben de baya yeniyim :D

Geri