Scudo Sports

Gaziantep

Scudo
Bu kadar olmadıkları kadarıyla ne anlam ifade etmeye calıştın anlmadım ben

Kiralama yeri yoq arkadaşlar ama güven esastır.
tabiki yardımcı olunur herşey ticaret degil herşey para kazanmak degildir. siz hele bi gelinde hallederiz

iyi Bakalım göster misafir perverliğini elinden alınmasından mı korkuyorsun yuazuahaha

Rotanın içinde malatya olursa bende size canı gönülden eşlik ederim. Hem sizi burada misafir etmek benim için ayrı bir zevktir. Bu arada tüm antepli arkadaşlara selamlmar. bu yaz gene geleceğim inşallah...

@titusmusti

yani sağolsunlar arkadaşlar beni orada çok iyi karşıladılar ve güzel bir h.sonu geçirdim sayelerinde inşallah bu yaz gene geleceğim...

• Beğen
Tepkiler: titusmusti
@tuninger_haa

süpersin artık geldiğimde iyice gezdirirsin beni değil mi???

@Saruz26

tabi ki ormana gırmk kısmet olmadı ama yerını ogrendm :)

evett arkadaşlar artık yaz geldi bi hafta sonu fırata gezi düzenlemeyi düşünoyoruz ama bunu yapmak için ekipmana sahlam kadrolara vede düzenli düzgün ve kontrollu biniciler seçilecektir.

7 yıldır üniversite dolayısıyla antep'te oturuyorum. Bisiklet alma hevesindeyim. satış ve servis konusunda kim nerede ne yapar hiç bilmiyorum.

yeni başlayanlar bölümüne nasıl bir bisiklet istediğimi de yazdım, ancak antepli yahut burada ikamet eden arkadaşların bana yardımcı olabileceğini düşündüm..

kafamda şimdilik "geotech life delux" diye bir model var, büyük ihtimalle (bisikleti antepte bulamayacağımı düşündüğümden) sipariş yoluyla getirteceğim ancak sonrası beni düşündürüyor.. "nerde monte edilecek, başım sıkışınca nereye gideceğim.." gibi.

anladığım kadarıyla bir topluluk bile var geziler yapan, çok sevindim.. en kısa sürede aranıza katılma üzere, hoşçakalın.

Bu kadar doğa harikası olan bir yerde sadece şehir merkezine tıkılıp kalmak, ve monotonluğa boyun eymek neden? ben giresun üniversitesin 3. sınıf sostal bilgiler öğrencisiyim.Sıkıcı şehir hayatından kurtulmak isteyen, temiz hava, bol güneş almak isteyen herkesin bu gezilere katılmasını şiddetle tavsiye ediyuorum.Katılmak isteyenler beni üniversitede bulabileceği gibi bu siteye yazarak da bağlantıya geçebiliriz :hayde herkes sağlıklı yaşam için bisiklete sprite10:

• Beğen
Tepkiler: sessiz_dj
bunu yapabilecek hayal gücü ve kendine güvenen arkadaşlara destek vermeye hazırız katılımları bekliyoruz

• Beğen
Tepkiler: samsunlu_kral
Geri